Game Time: Λούτον-Νόριτς, κρίσιμη σύγκρουση

Reading time3 λ

Πλήθος προσφορών για ποντάρισμα βρίσκουμε στην Betsson για το παιχνίδι της Λούτον με τη Νόριτς.

17:00   Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Κόβεντρι                             Championship Αγγλίας

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από το Γουίγκαν (2-1) και παραμένει μόνη στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Έχει να επιδείξει 3 διαδοχικές νίκες, ενώ συνολικά έχει κερδίσει τους 6 από τους τελευταίους 7 αγώνες πρωταθλήματος, στους οποίους υπέστη 1 ήττα.

Η Κόβεντρι πέτυχε στις καθυστερήσεις μια δραματική νίκη επί της Γουέστ Μπρομ (1-0) και βρέθηκε όγδοη, μόλις 1 βαθμό μακριά από τη ζώνη των πλέι-οφ. Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία μετά τη διακοπή, έχει καταγράψει 5 νίκες και μόλις 1 ήττα στα 7 τελευταία ματς.

17:00   Ίπσουιτς-Όξφορντ                                                 League One Αγγλίας

Η Ίπσουιτς έφυγε με άδεια χέρια από το Γουίκομ (0-1) κι «έπεσε» από την κορυφή. Εμφανίζει μεταπτώσεις, με αποτέλεσμα να νικήσει σε μόλις 2 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, όμως, είναι αήττητη στους 4 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Όξφορντ έχασε μεγάλη ευκαιρία νίκης κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (0-0), αφού αστόχησε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Αν και είναι 15η, βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, αφού έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 10 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις.

17:00   Μάνσφιλντ-Νορθάμπτον                                       League Two Αγγλίας

Η Μάνσφιλντ δεν αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα και τελευταία της ανάμνηση είναι η ισοπαλία στο Στίβενεϊτζ (0-0). Ευρισκόμενη στην πέμπτη θέση, με διαφορά 8 βαθμών από την προνομιούχο τριάδα, «καίγεται» για το τρίποντο. Στην έδρα της, πάντως, έχει μόλις 2 νίκες στα 7 τελευταία ματς.

Η Νορθάμπτον πέτυχε μια τεράστια νίκη επί της Καρλάιλ (2-1) και εδραιώθηκε στο τρίτο σκαλοπάτι. Είναι αήττητη στις 8 τελευταίες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, μετρώντας 4 νίκες, ενώ έχει κάνει 3 διαδοχικά διπλά.

19:00   Φροζινόνε-Τερνάνα                                               Serie B Ιταλίας

Η Φροζινόνε ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τζένοα (0-1), αλλά δεν εγκαταλείπει την κορυφή. Βέβαια, διέκοψε ένα αήττητο σερί 10 αγώνων, ωστόσο εξακολουθεί να είναι «άτρωτη» φέτος στην έδρα της, όπου έχει σημειώσει 6 νίκες σε 8 ματς.

Η Τερνάνα υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Κόμο (0-3) και οριακά διατηρείται στη ζώνη των πλέι-οφ. Δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες της, αφού έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της, ενώ απέτυχε να νικήσει στις 4 τελευταίες εξορμήσεις της.

21:45   Λούτον-Νόριτς                                                       Championship Αγγλίας

Η Λούτον υποχρεώθηκε σε… ρεπό λόγω της κακοκαιρίας και βρέθηκε 15η. Είχε ηττηθεί στο Μίντλεσμπρο κατά την επανέναρξη του πρωταθλήματος (1-2). Αναζητά την πρώτη της νίκη με τον Ρομπ Έντουαρντς στον πάγκο και παράλληλα τη λήξη του σερί 3 αγώνων δίχως νίκη, ώστε να μειώσει τη διαφορά των 6 βαθμών από την εξάδα.

Η Νόριτς γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Μπλάκμπερν (0-2) και υποχώρησε στην πέμπτη θέση. Βρίσκεται πλέον 9 βαθμούς μακριά από την πρώτη δυάδα, υπάρχει έντονη εσωστρέφεια στις τάξεις της, ωστόσο κέρδισε και στις 2 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.