Game Time: Μάχη στο Νορθάμπτον-Μάνσφιλντ

Reading time3 λ

Ώρα πρόκρισης για Νορθάμπτον και Μάνσφιλντ, με την Betsson να παρέχει μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα.

12:05   Αντέλαϊντ Γιουνάιτεντ-Μέλμπουρν Σίτι               ALeague Αυστραλίας

Η Αντέλαϊντ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς (3-1) στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ και έρχεται… φουριόζα στα ημιτελικά. Μετρά 6 διαδοχικές νίκες, οι 5 εκ των οποίων σημειώθηκαν στην έδρα της, δεχόμενη μονάχα 2 τέρματα.

Η Μέλμπουρν Σίτι έκαμψε την αντίσταση της Ουέλινγκτον Φοίνιξ (2-1) και τερμάτισε πρώτη την κανονική περίοδο. Τον τελευταίο μήνα έχει μεταπτώσεις, αν και έχασε μονάχα 1 από τα 9 ματς σε αυτό το διάστημα, αλλά έχασε στις 2 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα.

13:30   Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς-Γιοκοχάμα Μαρίνος    J1 League Ιαπωνίας

Η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Χιροσίμα (0-0) και παραμένει στην τελευταία τριάδα της κατάταξης. Μπορεί να διατηρεί ανέπαφη την εστία της στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων και να είναι αήττητη στις 6 τελευταίες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, αλλά μετρά 5 σερί ισοπαλίες.

Η Γιοκοχάμα Μαρίνος θριάμβευσε εκτός έδρας της Σονάν Μπελμάρε (4-1) και παραμένει στο τρίτο σκαλοπάτι. Δίχως ήττα στα 6 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, στα οποία έχει πανηγυρίσει 5 νίκες, ενώ έχει κερδίσει και τους 2 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες, σκοράροντας 7 φορές.

19:30   Έσμπιεργκ-Φρέμαντ Άμαγκερ                              1.Division Δανίας

Η Έσμπιεργκ απώλεσε στο φινάλε τη νίκη κόντρα στη Βέντισελ (2-2), παραμένει προτελευταία και με τις ελπίδες της για παραμονή να μειώνονται αισθητά. Παίζει το τελευταίο της… χαρτί σε αυτό το παιχνίδι, όμως νίκησε για τελευταία φορά στις 28 Νοεμβρίου κι έκτοτε μετρά 12 παιχνίδια χωρίς νίκη.

Η Φρέμαντ Άμαγκερ «λύγισε» την Κόγκε (1-0) κι έκανε σημαντικό βήμα σωτηρίας, αφού απέχει 6 βαθμούς πλέον από την οικοδέσποινα. Ένα θετικό αποτέλεσμα πιθανότατα την εξασφαλίζει οριστικά, είναι αήττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις, ωστόσο δεν έχει νίκη στις 7 τελευταίες εξορμήσεις της.

21:00   Νάσιοναλ Μπανκ οφ Ίτζιπτ-Αλ Αχλί                  Premier League Αιγύπτου

Η Νάσιοναλ Μπανκ οφ Ίτζιπτ απέσπασε ισοπαλία από την Ελ Γκεΐς (1-1) και παραμένει έβδομη. Παραμένει αήττητη στα 8 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ δεν έχει ηττηθεί στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στα οποία σημείωσε 3 νίκες.

Η Αλ Αχλί ήρθε ισόπαλη με την Ελ Σετίφ (2-2) και προκρίθηκε στον τελικό του αφρικανικού Champions League. Βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας 4 αγώνες λιγότερους, είναι αήττητη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, όμως, δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

21:45   Νορθάμπτον-Μάνσφιλντ                                         League Two Αγγλίας

Η Νορθάμπτον ηττήθηκε στο Μάνσφιλντ (1-2) στον πρώτο αγώνα και καλείται να ανατρέψει το σκορ για να προκριθεί στον τελικό των πλέι-οφ. Εμφανίζει σκαμπανεβάσματα εσχάτως, όμως είναι αήττητη στις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις, αν και πέτυχε μόλις 2 νίκες.

Η Μάνσφιλντ θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμά της, ώστε να βρεθεί στο μεγάλο ραντεβού του Γουέμπλεϊ. Δεν έχει ηττηθεί στους 5 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, αλλά κατάφερε να επικρατήσει σε μόλις 1 από τις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.