Game Time: Μάχη στο Σάντερλαντ-Ρόδεραμ

Reading time3 λ

Για τη μονομαχία της Σάντερλαντ με τη Ρόδεραμ, η Betsson διαθέτει πλούσιες ευκαιρίες για στοίχημα.

20:00   Έρεμπρο-Χάλμσταντ                           Superettan Σουηδίας

Η Έρεμπρο έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Νόρμπι (2-0) και αναρριχάται στη βαθμολογία. Την αποτυχία της πρεμιέρας έχουν ακολουθήσει 2 σερί νίκες, όμως είναι γεγονός ότι έχει κερδίσει μόλις 2 από τα 14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Χάλμσταντ πανηγύρισε την παρθενική της νίκη της, επικρατώντας εκτός έδρας της Ντάλκουρντ (1-0). Θα επιχειρήσει να ανακάμψει περαιτέρω, δεν έχει ηττηθεί στις 2 εξόδους της στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά είναι αήττητη στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς όλων των διοργανώσεων.

21:45   Πόρτσμουθ-Γουίγκαν                           League One Αγγλίας

Η Πόρτσμουθ επιδιώκει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα μετά την απώλεια του στόχου της συμμετοχής στα πλέι-οφ. Η έδρα της δίνει ώθηση και είναι χαρακτηριστικό ότι από τον Φεβρουάριο και μετά δεν έχει χάσει εκεί από τις ομάδες που παλεύουν για την άνοδο ή την εξάδα.

Η Γουίγκαν έκανε μια μικρή «κοιλιά» το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο μοιάζει αδύνατο να απειληθεί η παρουσία της στην κορυφή. Ειδικά από τη στιγμή που είναι αήττητη στις 7 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της στο πρωτάθλημα, στις οποίες κατέγραψε 3 νίκες.

21:45   Σάντερλαντ-Ρόδεραμ                           League One Αγγλίας

Η Σάντερλαντ δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να συμμετάσχει στα πλέι-οφ. Απέκτησε συνοχή από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο Άλεξ Νιλ, ενώ απέκτησε σταθερή δυναμική στο «Στάδιο του Φωτός», ειδικά από τον Μάρτιο κι έπειτα.

Η Ρόδεραμ συνεχίζει να παλεύει για τη δεύτερη θέση, που θα της χαρίσει την επάνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Έχει, όμως, σημαντικές μεταπτώσεις εσχάτως και ειδικά εκτός έδρας μετρά 3 σερί ματς δίχως νίκη και γκολ.

21:45   Μάνσφιλντ-Στίβενεϊτζ                          League Two Αγγλίας

Η Μάνσφιλντ διεκδικεί με αυξημένες πιθανότητες την παρουσία της στα πλέι-οφ, παρά το γεγονός ότι εμφάνισε σημάδια κάμψης το τελευταίο διάστημα. Η έδρα έχει αποτελέσει πηγή επιτυχιών, αφού εκεί διαθέτει επιθετική ευχέρεια.

Η Στίβενεϊτζ παλεύει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η βελτίωση της παρουσία της με τον Στιβ Έβανς στον πάγκο της χάρισε πολύτιμους βαθμούς στα τελευταία ματς. Κατάφερε μάλιστα να μείνει αήττητη στις 2 τελευταίες εξορμήσεις της.

21:45   Σουίντον-Φόρεστ Γκριν                       League Two Αγγλίας

Η Σουίντον θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις λίγες πιθανότητες που έχει για είσοδο στην επτάδα. Το έλλειμμα αγωνιστικής συνέπειας, όμως, συνεχίζει να την «πληγώνει», όπως και το γεγονός ότι ηττήθηκε στα 2 τελευταία κρίσιμα εντός έδρας ματς.

Η Φόρεστ Γκριν γιόρτασε την παρθενική της άνοδο στην τρίτη κατηγορία και τώρα θα επιδιώξει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάντως, το τελευταίο διάστημα έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στους εκτός έδρας αγώνες της, αφού έχει χάσει την αμυντική σταθερότητα της.