Game Time: Μάχη στο Μπελουϊζντάντ-ΜΣ Αλγέρι

Reading time3 λ

Στη σύγκρουση της Μπελουιζντάντ με τη ΜΣ Αλγέρι, η Betsson δημιούργησε κορυφαίες επιλογές για ποντάρισμα.

12:00   Τοκουσίμα Βόρτις-Μπλάουμπλιτζ Ακίτα           J-League 2 Ιαπωνίας

Η Τοκουσίμα Βόρτις πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ομίγια Αρντίγια (2-0). Έσπασε το… ρόδι μετά από 4 διαδοχικές ισοπαλίες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τώρα επιδιώκει να ανοίξει λογαριασμό και στην έδρα της, όπου δεν έχει κερδίσει από τις 3 Οκτωβρίου.

Η Μπλάουμπλιτζ Ακίτα ηττήθηκε στο εντός έδρας συναρπαστικό ματς με την Ζβάιγκεν Καναζάουα (2-3). Έχει διαρκείς μεταπτώσεις στην εκκίνηση της σεζόν, αφού έχει καταγράψει 2 νίκες και 3 ήττες στις 5 πρώτες αγωνιστικές.

15:30   Μπελουϊζντάντ-ΜΣ Αλγέρι                                  Ligue 1 Αλγερίας

Η Μπελουϊζντάντ επικράτησε της Ετουάλ Σαχέλ (2-0) και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του αφρικανικού Champions League. Μετρά 5 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένει πρωτοπόρος, ενώ σε αυτό το ντέρμπι του Αλγερίου έρχεται μετά από 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που δεν έχει κερδίσει και τα 4 τελευταία εντός έδρας ματς, δίχως να δεχτεί γκολ.

Η ΜΣ Αλγέρι περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Κονσταντίν (0-0) κι έτσι βρέθηκε στη δεύτερη θέση, έχοντας και 2 αγώνες περισσότερους. Βέβαια, είναι αήττητη στους 5 τελευταίους αγώνες, στους οποίους σημείωσε 13 γκολ, ενώ επικράτησε και στις 2 τελευταίες εξόδους της, χωρίς να παραβιαστεί η εστία της. Όμως, έχει 8 χρόνια να νικήσει στην έδρα της Μπελουϊζντάντ.

16:00   Ποτέντσα-Παγκανέζε                                            Serie C Ιταλίας

Η Ποτέντσα ήρθε ισόπαλη με την Παλέρμο (2-2), χάνοντας ένα προβάδισμα δύο τερμάτων στο τελευταίο τέταρτο. Παραμένει στη ζώνη των μπαράζ παραμονής, αλλά είναι αήττητη στους 5 τελευταίους αγώνες. Επιπλέον, δεν έχει ηττηθεί στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Παγκανέζε έχασε εκτός έδρας από τη Φιντέλις Άντρια (1-0) και διατηρείται επίσης στην τετράδα που οδηγεί σε αγώνες διαβάθμισης. Δεν κατάφερε να νικήσει στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες συγκέντρωσε 1 βαθμό, ενώ επικράτησε σε μόλις 1 από τις 16 φετινές εξορμήσεις της.

19:00   Αλ Σαλίγια-Αλ Ραγιάν                                          QSL Cup Κατάρ

Η Αλ Σαλίγια πέτυχε μια επική ανατροπή επί της Αλ Κχαριτιγιάτχ (3-2) στο μπαράζ και παρέμεινε στην Stars League. Έχοντας πλέον την ψυχολογία στα ύψη και προερχόμενη από 2 σερί επιτυχίες, θέλει να προκριθεί στον τελικό για να υπερασπιστεί το στέμμα της στον θεσμό.

Η Αλ Ραγιάν σημείωσε δραματική νίκη επί της Αλ Σαμάλ (3-2) και τερμάτισε όγδοη στο πρωτάθλημα. Βέβαια, δεν έχει κερδίσει στις 4 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, αλλά έμεινε αήττητη στα 2 φετινά παιχνίδια με την Αλ Σαλίγια, αφού νίκησε εντός (4-2) και έφερε ισοπαλία εκτός (1-1), ενώ θέλει εκδίκηση για την ήττα στον περσινό τελικό της διοργάνωσης (0-2).

19:45   Γιουβέντους-Λυών                                                 UEFA Women’s Champions League

Η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από τη Νάπολι (2-0) και παραμένει στην κορυφή της ιταλικής Serie A Women. Είναι αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, δεν έχει χάσει στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, αλλά στη φάση των ομίλων κέρδισε μόλις 1 από τα 3 ματς στο Τορίνο.

Η Λυών νίκησε εμφατικά στην Ντιζόν (3-0) και διατηρείται στο ρετιρέ της γαλλικής Feminine Division 1. Συμπλήρωσε 5 αναμετρήσεις δίχως ήττα σε όλα τα «μέτωπα», ενώ έχει καταγράψει 7 νίκες και μόλις 1 ήττα στην πορεία της ως τώρα στο UEFA Women’s Champions League. Είχε κερδίσει τη Γιουβέντους επί ιταλικού εδάφους το 2020 (3-2), στους 32 της διοργάνωσης.