Game Time: Μαμελόντι-Λάμοντβιλ, φόρμα τίτλου

Reading time3 λ

Πλούσιες οι επιλογές για στοίχημα στο ματς της Μαμελόντι Σαντάουνς με την Λάμοντβιλ Γκόλντεν Άροους.

16:00   Μαμελόντι Σαντάουνς-Λάμοντβιλ Γκόλντεν Άροους      Premier Division Νότιας Αφρικής

Η Μαμελόντι Σάνταουνς διέλυσε τη Σάμερφιλντ στο πλαίσιο του Κυπέλλου (5-0) και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Θα επιδιώξει ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, αφού έχει προβάδισμα 11 βαθμούς από τους διώκτες της, όντας σε εξαιρετική κατάσταση. Μετρά 6 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι αήττητη στα 25 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Λάμοντβιλ Γκόλντεν Άροους ηττήθηκε εντός έδρας από τη Στέλενμπος (0-2) και πλέον απέχει 8 βαθμούς από την πρώτη τριάδα. Έχει συνεχείς μεταπτώσεις με 3 νίκες και ισάριθμες ήττες στους 6 τελευταίους αγώνες της, ωστόσο είναι επικίνδυνη μακριά από τη βάση της, αφού δεν έχει χάσει στα 7 τελευταία εκτός έδρας ματς.

19:00   Σλάβια Σόφιας-ΤΣΣΚΑ Σόφιας                                       Κύπελλο Βουλγαρίας

Η Σλάβια Σόφιας υπέστη εκτός έδρας ήττα από την Μπότεφ Βράτσα (1-2) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αλλά είχε εξασφαλισμένη την παρουσία της στα πλέι-οφ. Θα επιχειρήσει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, με όπλο την έδρα, όπου μετρά 3 νίκες και 1 ήττα στα 4 τελευταία ματς.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας ηττήθηκε από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (0-2) και παρότι ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια στη δεύτερη θέση, πλέον απέχει 12 βαθμούς από την κορυφή. Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα προς τον τελικό, αλλά έχει κερδίσει μόλις 1 από τους 5 τελευταίους αγώνες της, ενώ δε σκόραρε καν στις 3 τελευταίες εξόδους της. Όμως, είναι αήττητη στα 2 φετινά παιχνίδια με τη Σλάβια Σόφιας.

19:00   Χέρμανσταντ-Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ                               Liga II Ρουμανίας

Η Χέρμανσταντ απέσπασε ισοπαλία από την πρωτοπόρο Πετρολούλ (0-0) και διατηρείται στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Είναι αήττητη στους 3 αγώνες των πλέι-οφ, συνολικά τρέχει αήττητο σερί 4 παιχνιδιών, ενώ έχει κερδίσει και τα 2 εντός έδρας ματς στη διαδικασία.

Η Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ κέρδισε τη Στεάουα Βουκουρεστίου (1-0) και βρίσκεται μόλις 1 βαθμό μακριά από την πρώτη δυάδα. Χωρίς ήττα στις 3 αναμετρήσεις των πλέι-οφ, έχει συμπληρώσει 6 ματς δίχως να χάσει, δεχόμενη μάλιστα μονάχα 2 γκολ, ενώ είναι αήττητη στις 3 τελευταίες εξορμήσεις της.

20:30   Μπαρόκα-Ορλάντο Πάιρατς                                              Premier Division Νότιας Αφρικής

Η Μπαρόκα γνώρισε την ήττα από τη Μαρούπο Γκάλαντς (0-1) και αποχαιρέτησε το Κύπελλο. Έχει χάσει και τις 3 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, παραμένει ουραγός του πρωταθλήματος, όπου πανηγύρισε μόλις 1 νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια.

Η Ορλάντο Πάιρατς νίκησε εκτός έδρας τη Σεκουκούνε Γιουνάιτεντ (1-0) και είναι ισόβαθμη με τις Κάιζερ Τσιφς και Κέιπ Τάουν Σίτι στη μάχη της τρίτης θέσης. Είναι αήττητη στα 5 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, στα οποία περιλαμβάνονται 2 νίκες στις ισάριθμες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

21:00   Μάριτζμπουργκ Γιουνάιτεντ-Μορόκα Σουόλοους          Premier Division Νότιας Αφρικής

Η Μάριτζμπουργκ Γιουνάιτεντ έχασε εντός έδρας από την Κέιπ Τάουν Σίτι (0-1) κι εξακολουθεί να μην αισθάνεται άνετα, ευρισκόμενη μόλις 4 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Συνεχή τα σκαμπανεβάσματα και προβληματικός ο απολογισμός των μόλις 2 νικών στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Η Μορόκα Σουόλοους πάλεψε, αλλά έχασε από τη Μαμελόντι Σάνταουνς (2-4) και παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Μετρά 3 διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά εσχάτως τα καταφέρνει καλύτερα εκτός έδρας, μετρώντας 2 νίκες και ισάριθμες ήττες στα 5 τελευταία ματς.