Game Time: Μίντιλαντ-Μπρόντμπι, κρίσιμη μάχη

Reading time3 λ

Στην Betsson προσφέρονται σπουδαίες επιλογές για στοιχημα στη μονομαχία ΜίντιλαντΜπρόντμπι.

20:00   Χαποέλ Μπεέρ Σεβά-Μακάμπι Μπνέι Ράινα   Ligat Ha Al Ισραήλ

Η Χαποέλ Μπεέρ Σεβά γνώρισε την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (0-1). Έλαβε τέλος ένα αήττητο σερί 6 αγώνων στο πρωτάθλημα, αλλά μπορεί να επιστρέψει στη δεύτερη θέση και να μειώσει στους 4 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή, αφού είναι αήττητη στα 9 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Μακάμπι Μπνέι Ράινα έπεσε θύμα ανατροπής από τη Μακάμπι Νετάνια (1-2) και βρίσκεται στο προτελευταίο σκαλοπάτι. Συμπλήρωσε 14 ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη, στα οποία υπέστη 8 ήττες, αλλά έχασε σε μόλις 1 από τις 6 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις.

20:00   Μίντιλαντ-Μπρόντμπι                                        Superliga Δανίας

Η Μίντιλαντ συνετρίβη εντός έδρας από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (0-4), παίζοντας για 52 λεπτά με παίκτη λιγότερο κι αποχαιρέτησε το UEFA Europa League. Τώρα, θα προσπαθήσει να εδραιωθεί στην τέταρτη θέση, όμως, δεν κέρδισε στις 2 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Η Μπρόντμπι διέλυσε τη Χόρσενς (5-2) στην επανέναρξη της Superliga και βρέθηκε ένατη. Αν πάρει το τρίποντο, μπορεί να ξεπεράσει στη βαθμολογία τους γηπεδούχους, στηρίζει πολλά στο αήττητο σερί 5 αγώνων που διατηρεί μακριά από τη βάση της, αν και σημείωσε μόλις 2 νίκες.

20:00   Ζαγκλέμπιε Λούμπιν-Μιέτζ Λέγκνιτσα            Ekstraklasa Πολωνίας

Η Ζαγκλέμπιε Λούμπιν πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λεχ Πόζναν (2-1) και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, όντας 14η. Βέβαια, ακόμα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει αγωνιστική συνέπεια, ενώ δεν έχει κερδίσει στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς, στα οποία μετρά 5 διαδοχικές ήττες.

Η Μιέτζ Λέγκνιτσα έκαμψε την αντίσταση της Βίσλα Πλοτσκ (2-1), αλλά παραμένει στην τελευταία θέση. Έχει θετικό πρόσημο μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με 6 βαθμούς σε 5 ματς, έχοντας μόλις 1 ήττα, αλλά έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 10 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της.

20:00   Πετρολούλ Πλοέστι-Κλουζ                                Liga I Ρουμανίας

Η Πετρολούλ Πλοέστι «υπέκυψε» στην πρωτοπόρο Φαρούλ Κωστάντζα (0-2) και βρίσκεται στην όγδοη θέση. Δε βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση μέσα στο 2023, αφού έχει σημειώσει μόλις 1 νίκη, ενώ έχει υποστεί 4 ήττες σε σύνολο 5 αναμετρήσεων.

Η Κλουζ περιορίστηκε στην ισοπαλία στον επαναληπτικό με τη Λάτσιο (0-0) και είπε «αντίο» στο UEFA Europa Conference League. Θα επιχειρήσει να μειώσει ξανά στους 2 βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή, αλλά εντός των συνόρων έχει σκαμπανεβάσματα στο νέο έτος, αφού σε 5 ματς μετρά 3 νίκες και 2 ήττες.

21:45   Αμιάν-Μπορντό                                                   Ligue 2 Γαλλίας

Η Αμιάν γνώρισε την ήττα από την Ανεσί (0-2) και παραμένει ένατη. Φαντάζει αδιάφορη, αφού βρίσκεται στο -11 από την πρώτη δυάδα και στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έπειτα από τις 2 σερί αποτυχίες, ενώ δεν έχει κερδίσει στους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Μπορντό «λύγισε» την Παρί (2-1) και τώρα στοχεύει στην επιστροφή της στη δεύτερη θέση, που οδηγεί στην άνοδο. Δεν αποτελεί, πάντως, υπόδειγμα αξιοπιστίας, αφού νίκησε σε μόλις 2 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της, ενώ επικράτησε σε 2 από τις 7 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.