Game Time: Νάρβα Τρανς-Φλόρα, βίοι αντίθετοι

Reading time3 λ

Για το ματς της Νάρβα Τρανς με τη Φλόρα, η Betsson δημιούργησε ενδιαφέρουσες επιλογές για στοίχημα.

13:00   Καβασάκι Φροντάλε-Σονάν Μπελμάρε    J1 League Ιαπωνίας

Η Καβασάκι Φροντάλε «κόλλησε» στην ισοπαλία με τη Σαγκάν Τοσού (0-0), ωστόσο παραμένει στην κορυφή. Είναι αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία σημείωσε 4 νίκες, κέρδισε τα 2 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Σονάν Μπελμάρε επικράτησε της Βίσελ Κόμπε (2-1), όμως διατηρείται στη ζώνη του υποβιβασμού. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 4 αγώνων δίχως νίκη, αλλά δε σκόραρε καν στις 2 τελευταίες εξόδους της, όπου απέσπασε 1 βαθμό.

19:30   Νάρβα Τρανς-Φλόρα                                   Meistriliiga Εσθονίας

Η Νάρβα Τρανς ηττήθηκε εκτός έδρας από την Πάιντε (2-4) και παραμένει στα χαμηλά της κατάταξης. Μετρά 7 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, όπου σημείωσε μονάχα 4 γκολ, ενώ έχασε τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Φλόρα επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση της Κουρεσάαρε (4-0) και διατηρείται στο… ρετιρέ. Ξεπέρασε το σοκ της ήττας στα πέναλτι στα ημιτελικά του Κυπέλλου, είναι αήττητη στα 13 πρώτα ματς της Meistriliiga, μετρώντας 12 νίκες.

20:00   Καταντζάρο-Πάντοβα                                  Serie C Ιταλίας

Η Καταντζάρο νίκησε και στη δεύτερη αναμέτρηση της Μονόπολι (1-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά των πλέι-οφ. Παραμένει… φουριόζα, αφού έχει να επιδείξει 5 διαδοχικές νίκες, στις οποίες σημείωσε 15 γκολ.

Η Πάντοβα ηττήθηκε στην έδρα της από τη Γιουβέντους Β’ (0-1), αλλά πήρε την πρόκριση, λόγω της υψηλότερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εξακολουθεί να μοιάζει απρόβλεπτη, αλλά είναι αήττητη στα 14 τελευταία εκτός έδρας ματς.

21:00   Εγιούπσπορ-Μπαντίρμασπορ                    1.Lig Τουρκίας

Η Εγιούπσπορ πέτυχε εμφατική εκτός έδρας νίκη επί της Μπαλίκεσιρσπορ (3-0) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής και μπαίνει ανεβασμένη στα πλέι-οφ. Έχει κερδίσει και τα 2 ματς με τον Ιμπραήμ Ουζουλμέζ στον πάγκο, όμως, νίκησε σε μόλις 2 από τα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Μπαντίρμασπορ απέσπασε ισοπαλία από την Ιστανμπούλσπορ στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Με θετικό πρόσημο μπαίνει στη διαδικασία, αφού είναι αήττητη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις της. Ωστόσο, ηττήθηκε και στα 2 φετινές μονομαχίες με τη Εγιούπσπορ.

21:05   Πλατένσε-Μπελγκράνο                               Copa Argentina

Η Πλατένσε απογοήτευσε στο Κόπα Ντε Λα Λίγκα, αφού τερμάτισε προτελευταία στον πρώτο όμιλο, αφού συμπλήρωσε 11 αγώνες χωρίς νίκη. Θα ψάξει αντίδραση στο Κύπελλο, ωστόσο δεν έχει κερδίσει στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Μπελγκράνο επικράτησε της Φλάντρια (2-0) και παραμένει επικεφαλής της βαθμολογίας στην Primera Nacional, έχοντας αποκτήσει αβαντάζ για την άνοδο. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται, αφού μετρά 8 νίκες και μόλις 1 ήττα στα 9 παιχνίδια που έδωσε το τελευταίο δίμηνο.