Game Time: Νόρντζελαντ-Ράντερς, μάχη πρωτιάς

Reading time3 λ

H Betsson δημιούργησε σπουδαίες επιλογές για ποντάρισμα στο παιχνίδι της Νόρντζελαντ με τη Ράντερς.

19:00   Στάμπαεκ-Ασάνε                                                Obos Ligaen Νορβηγίας

Η Στάμπαεκ πέρασε εμφατικά από την έδρα της Γκρόρουντ (4-0) κι επέστρεψε στη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού είναι αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια, στα οποία σημείωσε 4 νίκες.

Η Ασάνε γνώρισε την ήττα στην έδρα της από την Κόνγκσβινγκερ (1-2). Παραμένει 11η, με διαφορά 10 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, όμως, εμφανίζει κάμψη, αφού απέτυχε να κερδίσει στους 3 τελευταίους αγώνες. Πάντως, δεν έχασε στις 2 τελευταίες εξόδους της.

20:00   Νόρντζελαντ-Ράντερς                                         Superliga Δανίας

Η Νόρντζελαντ έμεινε με άδεια χέρια στο Χόρσενς (0-1) και «έπεσε» από το ρετιρέ. Επιδιώκει την άμεση επιστροφή της εκεί, παρότι δε νίκησε στα 2 τελευταία ματς, ποντάροντας στην έδρα της, όπου μετρά 3 νίκες και μόλις 1 ήττα στις 5 φετινές αναμετρήσεις.

Η Ράντερς επικράτησε στο δραματικό παιχνίδι με τη Σίλκεμποργκ (3-2) κι απόλαυσε τη μοναξιά της κορυφής στη διακοπή. Εξακολουθεί να είναι αήττητη στους 10 πρώτους αγώνες της σεζόν και μάλιστα έχει πανηγυρίσει 6 νίκες στις 7 τελευταίες υποχρεώσεις της.

20:00   Σλασκ Βρότσλαβ-Βάρτα Πόζναν                       Ekstraklasa Πολωνίας

Η Σλασκ Βρότσλαβ έφυγε με βαθμό από την έδρα της Πιάστ Γκλίβιτσε (1-1), αλλά διατηρείται στη 12η θέση. Έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της, είναι ευάλωτη αμυντικά, αλλά κατάφερε να μείνει αήττητη στους 2 τελευταίους αγώνες.

Η Βάρτα Πόζναν απέσπασε ισοπαλία από τη Λέχια Γκντάνσκ (0-0), όμως παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Δίχως νίκη στις 3 τελευταίες υποχρεώσεις της, ωστόσο τα καταφέρνει καλά μακριά από τη βάση της, όπου έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 4 ματς.

20:10   Γκέτεμποργκ-Έλφσμποργκ                               Allsvenskan Σουηδίας

Η Γκέτεμποργκ υπέστη βαριά ήττα στην Στοκχόλμη από την πρωτοπόρο Τζουργκάρντεν (0-3). Οι 2 σερί αποτυχίες την έφεραν στην έβδομη θέση και οι ελπίδες να προλάβει την πρώτη τριάδα μοιάζουν πλέον περιορισμένες, αφού κι εντός έδρας είναι ασταθής με 2 νίκες και ισάριθμες ήττες στα 5 τελευταία ματς.

Η Έλφσμποργκ επικράτησε της Σίριους (3-0) κι ανέβηκε στο όγδοο σκαλοπάτι. Βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση στη σεζόν, αφού για πρώτη φορά έχει καταγράψει 3 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ έχει να επιδείξει 4 σερί νίκες επί της Γκέτεμποργκ.

21:45   Λαβάλ-Μπορντό                                                  Ligue 2 Γαλλίας

Η Λαβάλ πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Κεβιγί (3-1). Πήρε μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα, έδωσε τέλος σε ένα σερί 4 ηττών, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα στην έδρα της, όπου μετρά 3 ήττες σε 4 παιχνίδια.

Η Μπορντό πήρε στο φινάλε το τρίποντο κόντρα στην Ντιζόν (2-1) και παραμένει στην τρίτη θέση. Εμφάνισε σκαμπανεβάσματα εσχάτως, αφού στα 5 τελευταία ματς σημείωσε 3 νίκες ενώ υπέστη 2 ήττες. Εκτός έδρας, πάντως, πήρε τους 7 από τους 12 διαθέσιμους βαθμούς ως τώρα.