Game Time: Νόριτς-Γουότφορντ, κρίσιμη καμπή

Reading time3 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα βρίσκουμε στην Betsson για το ματς ΝόριτςΓουότφορντ.

17:00   Νόριτς-Γουότφορντ                                            Championship Αγγλίας

Η Νόριτς θα επιδιώξει να βρεθεί ξανά στην πρώτη εξάδα, έχοντας και πάλι στον πάγκο της το υπηρεσιακό δίδυμο των Στιβ Γουίβερ και Άλαν Ράσελ. Όμως, δεν έχει καταφέρει να ανακτήσει την αξιοπιστία της στο «Κάροου Ρόουντ»

Η Γουότφορντ θέλει να διατηρηθεί στη ζώνη των πλέι-οφ και να μείνει κοντά στη μάχη της απευθείας ανόδου. Ποντάρει στις θετικές επιδόσεις που έχει εκτός έδρας επί των ημερών του Σλάβεν Μπίλιτς, ενώ είναι αήττητη στο Νόριτς από το 2016.

17:00   Σουόνσι-Μπέρνλι                                                Championship Αγγλίας

Η Σουόνσι θα προσπαθήσει να βρεθεί και πάλι σε τροχιά πλέι-οφ. Μετά τη διακοπή, όμως, έχει απογοητεύσει εμφανίζοντας τεράστια προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της, με αποτέλεσμα να «χωλαίνει» και στην έδρα της.

Η Μπέρνλι επιδιώκει την παραμονή της στην κορυφή, αλλά και στην περαιτέρω αύξηση της απόσταση από την τρίτη θέση, γεγονός που θα την καταστήσει φαβορί για την απευθείας άνοδο. Όπλο της η μακράν καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

17:00   Μπάρνσλεϊ-Μπόλτον                                          League One Αγγλίας

Η Μπάρνσλεϊ «ίδρωσε» όμως κέρδισε τη Φλίτγουντ στο φινάλε (2-1) και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση. Παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας 7 αγώνες δίχως ήττα, ενώ έχει κερδίσει και τα 4 τελευταία ματς στην έδρα της.

Η Μπόλτον θέλει να εδραιωθεί στην εξάδα. Ο απολογισμός της τους τελευταίους δυόμιση μήνες είναι άκρως ενθαρρυντικός, αλλά δε λείπουν οι έντονες μεταπτώσεις στις εκτός έδρας αποστολές της. Στο Μπάρνσλεϊ, όμως, είναι αήττητη από το 1998.

17:00   Νορθάμπτον-Λέιτον-Όριεντ                               League Two Αγγλίας

Η Νορθάμπτον υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Σουίντον (1-2), ωστόσο διατηρείται στην προνομιούχο τρίτη θέση. Βέβαια, διακόπηκε ένα σερί 9 αγώνων δίχως ήττα, ενώ είναι ανησυχητικό ότι έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 6 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Λέιτον Όριεντ υποδέχτηκε το 2023 όντας πρώτη και μάλιστα με ευρεία διαφορά από τους διώκτες της. Παραμένει ακαταμάχητη, χάρη στη μακράν κορυφαία άμυνα της τέταρτης κατηγορίας. Πάντως, δεν έχει νίκη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Νορθάμπτον.

19:00   Απόλλων Λεμεσού-Νέα Σαλαμίνα                     Α’ Κατηγορία Κύπρου

Ο Απόλλων Λεμεσού έχασε από την Ομόνοια (0-2) και μετά… βίας διατηρείται στην πρώτη εξάδα. Η έδρα όμως παραμένει το στήριγμά του, αφού μετρά 3 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Η Νέα Σαλαμίνα ηττήθηκε εντός έδρας από την ΑΕΚ Λάρνακας (0-2) και παραμένει στην έβδομη θέση. Βέβαια, απέχει μόλις 3 βαθμούς από τους γηπεδούχους, ενώ της δίνουν ώθηση οι 2 νίκες που σημείωσε στις ισάριθμες τελευταίες εξορμήσεις της.