Game Time: Παγίδα στο Χέλσινγκορ-Λίνγκμπι

Reading time3 λ

Ενδιαφέρουσες προσφορές για στοίχημα υπάρχουν στην Betsson για το ματς της Χελσινγκορ με τη Λίνγκμπι.

14:30   Γκουανγκζού-Νταλιάν Προ                 Super League Κίνας

Η Γκουανγκζού πέτυχε μια επιβλητική νίκη επί της Σενζέν (4-1) στο ντεμπούτο του Ζενγκ Ζι στον πάγκο της. Ακόμα, πάντως, παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο απολογισμός της αναγράφει μόλις 3 νίκες σε 13 αγωνιστικές, ενώ έχει ακόμα τη χειρότερη επίθεση με 9 γκολ.

Η Νταλιάν Προ επιβλήθηκε της Κανγκζού Μάιτι Λάιονς (2-0) κι έδωσε τέλος σε ένα σερί 4 αγώνων δίχως νίκη. Βέβαια, ακόμα «φλερτάρει» με τη ζώνη του υποβιβασμού, αφού έχει γευτεί μονάχα 2 φορές τη χαρά της νίκης στις 12 μέχρι τώρα αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

15:00   Ρουχ Λβιβ-Μέταλιστ Χάρκιβ              Premier League Ουκρανίας

Η Ρουχ Λβιβ βρισκόταν στην 11η θέση πέρυσι όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα και θα επιχειρήσει να μείνει μακριά από τα επικίνδυνα μονοπάτια. Έχει διατηρήσει μεγάλο μέρος του «κορμού» της, παρά τις δεδομένες δυσκολίες, είχε θετικό απολογισμό στα 3 φιλικά, με 2 νίκες. Στο τελευταίο κέρδισε τη Βέρες Ρίβνε (2-0).

Η Μέταλιστ Χάρκιβ προβιβάστηκε για πρώτη φορά –υπό αυτή τη νομική μορφή της- στη μεγάλη κατηγορία, αφού ήταν μακράν πρώτη στη First League πριν τη διακοπή. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Όλεγκ Ράτι και σαρωτικές αλλαγές στο δυναμικό της, προβλημάτισε στην προετοιμασία, με μόλις 1 νίκη σε 4 ματς. Στην πρόβα τζενεράλε έχασε από τη Λα Κορούνια (2-4).

19:00   Χέλσινγκορ-Λίνγκμπι                          Κύπελλο Δανίας

Η Χέλσινγκορ συνέτριψε τη Φρέμαντ Άμαγκερ (4-0) και συνεχίζει την ανοδική πορεία της στην 1.Division. Έχει να επιδείξει 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, στα οποία έχει σημειώσει 15 γκολ, αλλά μοιάζει κάπως ασταθής στην έδρα της.

Η Λίνγκμπι υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη (0-3) και παραμένει ουραγός της Superliga. Χωρίς νίκη μετά από 6 αγωνιστικές, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της μεγάλης κατηγορία με 12 τέρματα παθητικό, ενώ έχει χάσει και τα 3 εκτός έδρας παιχνίδια της ως τώρα.

21:00   Αλ ΑχλίΕΝΠΙ                                      Premier League Αιγύπτου

Η Αλ Αχλί «κόλλησε» στην ισοπαλία με την Ισμαΐλι (0-0) χάνοντας και τις μηδαμινές ελπίδες που είχε για την κατάκτηση του τίτλου. Έχει, πάντως, μια ευκαιρία να μειώσει στον πόντο τη διαφορά από την τιμητική δεύτερη θέση, είναι αήττητη στα 9 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, δίχως να έχει δεχτεί γκολ.

Η ΕΝΠΙ ηττήθηκε εντός έδρας από την Ελ Γκεΐς (0-1) κι ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της. Βρίσκεται 6 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, με ένα τρίποντο θα της φύγει το όποιο άγχος, όμως, δεν κέρδισε στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων.

21:45   Μπρέχιν-Στέρλινγκ Άλμπιον               Challenge Cup Σκωτίας

Η Μπρέχιν έκαμψε την αντίσταση της Μπάκι Θιστλ (1-0) κι εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της Highland Football League, έχοντας το απόλυτο των επιτυχιών. Αήττητη συνολικά στα 6 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με όπλο την καλή άμυνά της, που έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ.

Η Στέρλινγκ Άλμπιον πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας ανατροπή επί της Άναν Αθλέτικ (2-1) και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της League Two. Αήττητη στα 3 τελευταία ματς, στα οποία σημείωσε 2 νίκες, θα επιχειρήσει, αλλά την τελευταία δεκαετία μόλις 1 φορά έχει βρεθεί στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.