Game Time: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, μνήμες τελικού

Reading time3 λ

Συναρπαστικές ευκαιρίες για στοιχημα υπάρχουν στην Betsson για το ματς ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός

14:00   Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία                         Κύπελλο Ελλάδας

Ο Απόλλων Παραλιμνίου νίκησε εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (2-0) και είναι τέταρτος στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Έχει να επιδείξει 4 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά «μετακομίζει» στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Η Λαμία περιορίστηκε στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο (1-1) και παραμένει προτελευταία στη Super League. Για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες, πάντως, είναι αήττητη σε 2 σερί παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

15:30   ΑΕΚ-Πανσερραϊκός                                         Κύπελλο Ελλάδας

Η ΑΕΚ συνέτριψε τον Παναιτωλικό (4-1) και διατηρείται στη δεύτερη θέση της Super League. Μετρά 3 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει καταφέρει να κερδίσει και τα 9 ως τώρα παιχνίδια της στη νεότευκτη «Αγιά-Σοφιά».

Ο Πανσερραϊκός νίκησε στη Ρόδο τον Διαγόρα (1-0) και πλέον είναι μόνος πρώτος στον πρώτο όμιλο της Betsson Super League 2. Εξακολουθεί να μετρά μόνο νίκες στους 9 αγώνες με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο.

19:00   Ολυμπιακός-Άρης                                            Κύπελλο Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Άρη (1-0) και πλέον ανέβηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Συμπλήρωσε 10 αγώνες δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, στους οποίους μετρά 6 νίκες.

Ο Άρης υποχώρησε στην έκτη θέση της Super League μετά την κυριακάτικη ήττα στον Πειραιά. Συνεχίζει να εμφανίζει μεταπτώσεις στην απόδοσή του, ενώ δεν έχει καταφέρει να νικήσει στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές του.

19:00   ΑΠΟΕΛ-Άρης Λεμεσού                                   Κύπελλο Κύπρου

Ο ΑΠΟΕΛ επιβλήθηκε εκτός έδρας της Καρμιώτισσας (2-1) και διατηρείται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, μόλις 1 βαθμό μακριά από την κορυφή. Τερμάτισε ένα μίνι σερί 2 αγώνων δίχως νίκη, είναι αήττητος στα 7 τελευταία εντός έδρας ματς.

Ο Άρης Λεμεσοού ηττήθηκε στις καθυστερήσεις στο εκτός έδρας… θρίλερ με την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας (3-4) και υποχώρησε στην πέμπτη θέση της Α’ Κατηγορίας. Διάγει περίοδο κάμψης, αφού δεν έχει νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια.

20:30   ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός                                      Κύπελλο Ελλάδας

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στην ισοπαλία με τον ΟΦΗ (0-0) και βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Παραμένει, πάντως, αήττητος στα 10 τελευταία επίσημα παιχνίδια του, αναζητά… ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα (1-2), αλλά και για εκείνη στον περσινό τελικό του Κυπέλλου (0-1).

Ο Παναθηναϊκός πήρε δραματική νίκη στις καθυστερήσεις στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) κι εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή της Super League, με διαφορά 4 βαθμών από τους διώκτες του. Μετρά 2 σερί νίκες, ενώ έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 10 αγώνων στο Κύπελλο, στους οποίους δέχτηκε μόλις 1 γκολ.