Game Time: Πλίμουθ-Ίπσουιτς, κόντρα κορυφής

Reading time3 λ

Μεγάλες ευκαιρίες για live στοίχημα υπάρχουν στην Betsson για το ματς της Πλίμουθ με την Ίπσουιτς.

14:30   Πλίμουθ-Ίπσουιτς                                      League One Αγγλίας

Η Πλίμουθ πέρασε νικηφόρα από το Σουίντον (3-1) για το EFL Trophy. Είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων κι έχει ευκαιρία να «πατήσει» στην κορυφή, από την οποία απέχει 2 βαθμούς. Νίκησε και στα 4 εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος, δίχως να έχει δεχτεί γκολ.

Η Ίπσουιτς επικράτησε της U21 της Άρσεναλ (2-0) στο πλαίσιο του EFL Trophy. Επιδιώκει την παραμονή της στο ρετιρέ, όπου βρίσκεται από τη στιγμή που είναι αήττητη στις 9 πρώτες αγωνιστικές. Δεν έχει ηττηθεί στις 5 φετινές εξόδους της στη League One, έχοντας πανηγυρίσει 4 νίκες.

17:00   Έκενας-Γιάρβενπαα                                  Ykkonen Φινλάνδίας

Η Έκενας πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή στην Κόκολα (2-1) και παραμένει στην τέταρτη θέση του γύρου των πλέι-οφ. Για να μπορέσει να παίξει στα μπαράζ ανόδου, όμως, θα χρειαστεί σταθερότητα, την οποία δεν έχει επιδείξει, αφού κέρδισε μόλις 2 από τα 5 τελευταία παιχνίδια.

Η Γιάρβενπαα πέτυχε μια δραματική νίκη επί της Τούρκου (4-3) και παραμένει μια ανάσα από την τετράδα, όντας 1 βαθμό πίσω από την οικοδέσποινα. Ωστόσο, εξακολουθεί να προβληματίζει μακριά από τη βάση της, όπου μετρά 3 διαδοχικές ήττες.

19:30   Έιμπαρ-Ράσινγκ Σανταντέρ                     Segunda Division Ισπανίας

Η Έιμπαρ υπέστη απρόσμενη εκτός έδρας ήττα από την Ανδόρρα (0-2) και υποχώρησε στην πέμπτη θέση. Εξακολουθεί, πάντως, να στηρίζει πολλά στο «σπίτι» της, όπου μετρά 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες ως τώρα, έχοντας δεχτεί μονάχα 1 γκολ.

Η Ράσινγκ Σανταντέρ συμβιβάστηκε με την ισοπαλία απέναντι στη Λας Πάλμας (0-0), παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα για 48 λεπτά. Βρίσκεται σε θετικό μονοπάτι, αφού πήρε 4 βαθμούς στους 2 τελευταίους αγώνες, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.

21:00   Κάρλος Στάιν-Κάρλος Μανούτσι            Liga 1 Betsson Περού

Η Κάρλος Στάιν ηττήθηκε με πέναλτι στις καθυστερήσεις από την Αλιάνσα Λίμα (1-2), στο ντεμπούτο του Χαβιέρ Άρτσε στον πάγκο της. Παραμένει στην προτελευταία θέση της Κλαουσούρα, αφού μετρά πλέον 6 σερί ήττες, εκ των οποίων οι 3 στην έδρα της.

Η Κάρλος Μανούτσι έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Τάρμα (1-2) και διατηρείται στο 16ο σκαλοπάτι. Εξακολουθεί να παρουσιάζει τεράστιες μεταπτώσεις, κέρδισε μονάχα 1 από τα 5 τελευταία ματς, ενώ έχει καταγράψει 4 διαδοχικές ήττες μακριά από τη βάση της.

21:30   Χιμνάσια Λα Πλάτα-Τίγκρε                     Liga Profesional Αργεντινής

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα έχασε από τη Σεντράλ Κόρδοβα (0-1) κι «έπεσε» από την κορυφή. Έχει σκαμπανεβάσματα τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία, αλλά στην έδρα της παραμένει ισχυρότατη, αφού είναι αήττητη στα 9 ματς του πρωταθλήματος, μετρώντας 7 νίκες.

Η Τίγκρε έκαμψε την αντίσταση της Βελέζ Σάρσφιλντ (2-0) κι ανέβηκε στη 12η θέση. Πλησιάζει διαρκώς τις θέσεις της ειδικής βαθμολογίας που οδηγούν στις διεθνείς διοργανώσεις, αφού έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 5 αγώνων. Έχασε σε μόλις 1 από τις 5 τελευταίες εξορμήσεις της.