Game Time: Ρασίνγκ-Ιντενπεντιέντε, πόλεμος

Reading time3 λ

Πλούσιες οι προσφορές για ποντάρισμα από την Betsson στη μάχη της Ρασίνγκ Κλουμπ με την Ιντεπεντιέντε.

17:00   Κοριτίμπα-Ζουβεντούδε                           Serie Α Βραζιλίας

Η Κοριτίμπα πέτυχε στις καθυστερήσεις μια… χρυσή νίκη επί της Φορταλέζα (2-1) και πήρε μια βαθιά βαθμολογική ανάσα. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 4 ηττών και συνολικά 6 αγώνων δίχως νίκη, αλλά παραμένει ασταθής στην έδρα της, με απολογισμό μόλις 1 νίκη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις.

Η Ζουβεντούδε δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο (1-2) και παραμένει προτελευταία. Μόλις 1 βαθμό έχει σε 2 αγώνες με τον Ουμπέρτο Λόουζερ στον πάγκο, αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και 6 ματς, ενώ απέτυχε να κερδίσει στις 4 τελευταίες εξόδους της.

19:00   Εστουδιάντες-Σεντράλ Κόρδοβα             Liga Profesional Αργεντινής

Η Εστουδιάντες επικράτησε της Φορταλέζα (3-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Copa Libertadores, που μοιάζει να αποτελεί τον κύριο στόχο της αυτή τη στιγμή. Στο πρωτάθλημα καλείται να διακόψει το σερί 3 ηττών, που την έχουν φέρει στη 18η θέση.

Η Σεντράλ Κόρδοβα έχασε στην έδρα της από την Αρχεντίνος Τζούνιορς (1-2) και είναι ισόβαθμη με τους γηπεδούχους. Μονάχα 2 νίκες και 3 ήττες είναι ο απολογισμός της στις 6 πρώτες αγωνιστικές, αλλά ηττήθηκε σε μόλις 1 από τις 3 εξορμήσεις της.

20:00   Τολούκα-Άτλας                                         Liga MX Μεξικού

Η Τολούκα μπήκε με το… δεξί στην Απερτούρα, αφού πέτυχε μια εμφατική εκτός έδρας νίκη επί της Νεκάξα (3-1). Θέλει να ξορκίσει οριστικά την κακή πορεία στην περασμένη σεζόν, αλλά δεν έχει νίκη στις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Άτλας απέσπασε ισοπαλία από την Κλαμπ Αμέρικα (0-0) στην Πόλη του Μεξικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήτρια. Η νικήτρια της Κλαουσούρα, που είχε χάσει στα πέναλτι το Κύπελλο των Πρωταθλητών, μοιάζει να χρειάζεται ακόμα βελτίωση.

21:00   Ρασίνγκ Κλουμπ-Ιντενπεντιέντε              Liga Profesional Αργεντινής

Η Ρασίνγκ Κλουμπ έρχεται στο κλασικό ντέρμπι μίσους της Αβεγιανέδα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σαρμιέντο (1-1), με την οποία υποχώρησε στην έκτη θέση. Διαρκή τα σκαμπανεβάσματα, αλλά στο «άντρο» της όχι μόνο μετρά 3 νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει δεχτεί καν γκολ.

Η Ιντεπεντιέντε υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Πλατένσε (1-3) και πλέον βολοδέρνει στη 19η θέση. Οι 2 σερί ήττες μετατρέπουν σε οριακή αυτή τη μεγάλη μάχη, όμως, έχει συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό στις 3 μέχρι τώρα εκτός έδρας αποστολές της.

21:15   Κάρλος Μανούτσι-Μελγκάρ                    Liga 1 Betsson Περού

Η Κάρλος Μανούτσι ηττήθηκε στην έδρα της από τη Σπόρτινγκ Κριστάλ (1-3) στο φινάλε της Απερτούρα, στην οποία τερμάτισε στη 12η θέση. Είδε ένα αήττητο σερί 7 αγώνων να χάνεται, χρειάζεται υπερβάσεις από τη «σέντρα» της Κλαουσούρα για να μην πλησιάσει την επικίνδυνη ζώνη στη συνολική βαθμολογία.

Η Μελγκάρ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη επί της Ντεπορτίβο Κάλι (2-1), που της χάρισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa Sudamericana. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Νέστορ Λορένσο στον πάγκο της, αφού μετακομίζει στην εθνική Κολομβίας, με τον Πάμπλο Λαβαγέν να κάνει το ντεμπούτο στην πρωταθλήτρια της Απερτούρα, που είναι αήττητη στα 10 τελευταία ματς των εγχώριων διοργανώσεων.