Game Time: Ράντερς-Μίντιλαντ, παράδοση βουνό

Reading time3 λ

Στο παιχνίδι της Ράντερς με τη Μίντιλαντ, η Betsson δημιούργησε μεγάλες προσφορές για live στοίχημα.

12:05   Περθ Γκλόρι-Ουέλινγκτον Φοίνιξ                A-League Αυστραλίας

Η Περθ Γκλόρι γνώρισε τη συντριβή από τη Νιούκαστλ Τζετς (1-6) και παραμένει σταθερά ουραγός. Συμπλήρωσε 12 αγώνες χωρίς νίκη, στους οποίους έχει υποστεί 9 ήττες, ενώ δεν έχει κερδίσει στα 8 τελευταία εντός έδρας ματς, με απολογισμό μόλις 2 βαθμούς.

Η Ουέλινγκτον Φοίνιξ πέτυχε εκτός έδρας θρίαμβο επί της Γουέστερν Γιουνάιτεντ (4-1) και διατηρείται στην εξάδα. Έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει ακόμα πιο ψηλά, αν και εμφανίζει σημαντικές μεταπτώσεις με 3 νίκες και 4 ήττες στα 7 παιχνίδια της τον τελευταίο μήνα.

13:30   Ναγκόγια Γκράμπους-Σανφρέσε Χιροσίμα       J-League Cup Ιαπωνίας

Η Ναγκόγια Γκράμπους υπέστη εντός έδρας ήττα από την Κονσαντόλε Σαπόρο (0-2) και εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη της J-League. Συνεχή τα σκαμπανεβάσματα, τα οποία την ακολουθούν και στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης, όμως έχει συγκεντρώσει τους 4 βαθμούς της στα 2 εντός έδρας ματς, δίχως μάλιστα να δεχτεί γκολ.

Η Σανφρέσε Χιροσίμα κέρδισε την Αβίσπα Φουκουόκα (1-0) και συνεχίζει την αναρρίχησή της στο πρωτάθλημα, όπου μετρά 3 σερί νίκες. Στοχεύει, όμως, στη διάκριση και στο J-League Cup, όπου είναι πρώτη στο γκρουπ, έχοντας νικήσει μάλιστα στη μοναδική εκτός έδρας αποστολή της. Είχε επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο ματς με τη Ναγκόγια Γκράμπους.

19:00   Λουντογκόρετς-Λέφσκι Σόφιας                   Κύπελλο Βουλγαρίας

Η Λουντογκόρετς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μπερόε (1-0) και ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όντας στην κορυφή και με διαφορά 12 βαθμών από τους διώκτες της. Θα κυνηγήσει το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του θεσμού, με όπλο το αήττητο σερί 9 αγώνων που διατηρεί σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Λέφσκι Σόφιας έκαμψε την αντίσταση της Τσέρνο Μόρε (2-0) και τερμάτισε πέμπτη στην κανονική σεζόν του πρωταθλήματος. Ψάχνει το αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις ελπίδες για παρουσία στο μεγάλο ραντεβού του Κυπέλλου, είναι αήττητη, μετρά 3 διαδοχικές νίκες, αλλά έχει χάσει και τα 2 φετινά ματς με τη Λουντογκόρετς.

19:00   Ομόνοια-ΑΕΛ Λεμεσού                                 Κύπελλο Κύπρου

Η Ομόνοια γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (0-3) και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της διαδικασίας των πλέι-άουτ. Με όπλο την έδρα και σύμμαχο το 1-1 του πρώτου αγώνα, επιδιώκει την πρόκριση στον τελικό, που είναι ο μοναδικός στόχος σε αυτή τη σεζόν, ωστόσο έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 5 ματς με τον Νιλ Λένον στον πάγκο.

Η ΑΕΛ Λεμεσού κέρδισε τον Εθνικό Άχνας (2-0) και σκαρφάλωσε στην κορυφή των πλέι-άουτ. Το σκορ του πρώτου ματς δεν είναι απαγορευτικό, ειδικά από τη στιγμή που κουβαλά ένα αήττητο σερί 7 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, κατά το οποίο πανηγύρισε 5 νίκες. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις στο «ΓΣΠ».

19:30   Ράντερς-Μίντιλαντ                                         Superliga Δανίας

Η Ράντερς ηττήθηκε εμφατικά στο Άαλμποργκ (0-3) και παραμένει πέμπτη στη διαδικασία των πλέι-οφ, σε απόσταση 4 βαθμών από την τετράδα. Αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί 3 παιχνιδιών, ενώ δεν έχει καταστεί αξιόπιστη στην έδρα της, όπου κέρδισε 3 από τα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Η Μίντιλαντ έφυγε ηττημένη από την Κοπεγχάγη (0-1) και το όνειρο του τίτλου χάνεται, αφού απέχει 9 βαθμούς πλέον από την κορυφή. Κοστίζει η αδυναμία μακριά από τη βάση της, αφού έχει σημειώσει μόλις 1 νίκη στις 5 τελευταίες εξορμήσεις της στη Superliga. Ωστόσο, έχει να χάσει από τη Ράντερς από το 2012, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.