Game Time: Ράουφος-Μπραν, σπουδαία κόντρα

Reading time3 λ

Εντυπωσιακές είναι οι προσφορές για στοίχημα από την Betsson στο ματς της Ράουφος με την Μπραν.

18:00   Χάκα-Ίντερ Τούρκου                    Veikkausliga Φινλανδίας

Η Χάκα νίκησε στην έδρα της Χέλσινγκφορς (2-0) και βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την εξάδα. Έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 4 αγώνων στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει χάσει στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Ίντερ Τούρκου υπέστη βαριά ήττα από την Ντρίτα στο Κόσοβο (0-3) κι αποχαιρέτησε πρόωρα το UEFA Europa Conference League. Πλέον θα παλέψει για να διατηρηθεί στη ζώνη των πλέι-οφ, όμως, μοιάζει ευάλωτη εσχάτως στις εξόδους της, αφού στις 4 τελευταίες, για όλες τις διοργανώσεις, έμεινε δίχως νίκη.

19:00   Ράουφος-Μπραν                            Obos Ligaen Νορβηγίας

Η Ράουφος επικράτησε εκτός έδρας της Στιόρνταλς/ Μπλινκ (2-1) και συνεχίζει να καλπάζει. Βρίσκεται μονάχα 2 βαθμούς μακριά από την εξάδα, χάρη στην εκπληκτική επίδοση των 5 διαδοχικών νικών, στις οποίες σημείωσε 10 τέρματα.

Η Μπραν «έσωσε» την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής με την Στάμπαεκ (1-1). Διατηρείται στην πρώτη θέση και με διαφορά 9 βαθμών από τους διώκτες της, είναι η μόνη αήττητη ομάδα μετά από 14 αγωνιστικές, ενώ έχει κερδίσει και τα 7 εκτός έδρας ματς.

20:00   Εσκιλστούνα-Τρέλεμποργκ          Superettan Σουηδίας

Η Εσκιλστούνα έφυγε με βαθμό από την έδρα της Μπράγκε (1-1) και συνεχίζει να κυνηγά την πρώτη δυάδα. Βέβαια, της λείπει ακόμα η αγωνιστική συνέπεια, αλλά κέρδισε τα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, σημειώνοντας 7 γκολ.

Η Τρέλεμποργκ απέσπασε ισοπαλία στο Έργκριτε (2-2), σε μια αναμέτρηση με διαρκείς ανατροπές. Ισόβαθμη με την οικοδέσποινα και με το βλέμμα στη δεύτερη θέση, Δεν έχει χάσει στα 4 τελευταία ματς, ενώ δεν ηττήθηκε στις 3 τελευταίες εξόδους της.

20:45   Άρντα-Μπερόε                               Parva Liga Βουλγαρίας

Η Άρντα μπήκε με το… αριστερό στο νέο πρωτάθλημα, αφού γνώρισε βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (0-3). Επιβεβαιώθηκε η προβληματική εικόνα της στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και πλέον μετρά 3 διαδοχικές ήττες σε επίσημα και φιλικά ματς.

Η Μπερόε έκαμψε την αντίσταση της Μπότεφ Βράτσα (2-1), αν και αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα. Εμφανίζει σταδιακή πρόοδο, κάτι που φάνηκε και στα τελευταία φιλικά παιχνίδια και θα επιχειρήσει να τερματίσει το σερί των 7 εκτός έδρας αγώνων δίχως νίκη, με το οποίο ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα.

21:15   Γκόριτσα-Μπράβο                         Parva Liga Σλοβενίας

Η Γκόριτσα κατέκτησε τον τίτλο στη δεύτερη κατηγορία και επέστρεψε άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Φιλοδοξεί να δώσει τέλος στον χαρακτήρα «ασανσέρ» που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, έκανε καλές μεταγραφές, ενώ δεν ηττήθηκε στα 6 φιλικά της. Έφερε ισοπαλία, την 4η κατά σειρά, κόντρα στην Κρκα (2-2) στην τελευταία δοκιμή.

Η Μπράβο στοχεύει σε κάτι παραπάνω από την πέμπτη θέση της περασμένης περιόδου. Αν και δεν άλλαξε και πολλά πράγματα στο ρόστερ της, φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην προετοιμασία, όπου έδωσε 3 δυνατά φιλικά, στα οποία πέτυχε 1 νίκη. Στο τελευταίο τεστ ήρθε ισόπαλη με τη Ριέκα (1-1).