Game Time: Σέπσι-Βολουντάρι, θέλουν κούπα

Reading time3 λ

Στην Betsson υπάρχουν σπουδαίες προσφορές για live στοίχημα στον τελικό της Σέπσι με τη Βολουντάρι.

19:30   Χόμπρο-Βεντάισελ                             1.Division Δανίας

Η Χόμπρο πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή στο «άντρο» της Γιάμερμπουγκτ (3-2), εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή της. Είναι αήττητη στα 7 παιχνίδια της διαδικασίας των πλέι-άουτ, συνολικά διατηρεί ένα αήττητο σερί 11 αγώνων, ενώ δεν έχει χάσει στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Βεντάισελ «άρπαξε» στις καθυστερήσεις την ισοπαλία στο Έσμπιεργκ (2-2) και έχει «αγκαλιάσει» τη σωτηρία, την οποία θα επιβεβαιώσει με νίκη. Εμφανίζει βελτίωση, όντας αήττητη στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις, όμως, δεν κέρδισε στους 3 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες.

20:00   Μπράγκε-Ντάλκουρντ                       Superettan Σουηδίας

Η Μπράγκε πέρασε νικηφόρα από το Έστερσουντ (3-1) και σκαρφάλωσε στην κορυφή. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια, στα οποία πανηγύρισε 3 νίκες, ενώ διατηρεί την «πυγμή» της εντός έδρας, όπου έχει καταγράψει 3 νίκες και 1 ήττα στα 4 φετινά ματς.

Η Ντάλκουρντ επιβλήθηκε της Σκόβντε (3-1) και πήρε μια σημαντική ανάσα. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 4 ηττών, αλλά και στην επιθετική «ανομβρία» της, ωστόσο έχει ηττηθεί και στις 3 μέχρι τώρα εξόδους της, στις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει.

20:30   Σέπσι-Βολουντάρι                              Κύπελλο Ρουμανίας

Η Σέπσι συνέτριψε εκτός έδρας της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα 1948 (5-0) και βρέθηκε στην κορυφή των πλέι-άουτ. Βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση, μετρώντας 4 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε αυτόν τον τελικό του Βουκουρεστίου κυνηγά τον παρθενικό τίτλο της ιστορίας της.

Η Βολουντάρι απέσπασε στο φινάλε βαθμό από τη Στεάουα (2-2), αλλά παραμένει στην πέμπτη θέση των πλέι-οφ. Η αγωνιστική συγκυρία είναι ευνοϊκή, αφού είναι αήττητη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου, ενώ έχει ως οδηγό τον τελικό του 2017, τον πρώτο της στον θεσμό, όταν κατέκτησε το τρόπαιο.

21:45   Πορτ Βέιλ-Σουίντον                           League Two Αγγλίας

Η Πορτ Βέιλ ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα στο Σουίντον (1-2) και πλέον καλείται να κάνει μια σημαντική ανατροπή για να βρεθεί στον τελικό των πλέι-οφ. Το σκορ, όμως, την κολακεύει, επιβεβαίωσε την αγωνιστική της «νωθρότητα» της, η οποία την υποχρέωσε σε 4 ήττες και μόλις 1 νίκη στους 5 τελευταίους αγώνες.

Η Σουίντον έχει το πλεονέκτημα της πρόκρισης χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση στο κυριακάτικο παιχνίδι. Βρίσκεται σε εξαιρετική στιγμή, αφού έχει κερδίσει τα 5 τελευταία ματς, ενώ έχει καταγράψει 3 σερί εκτός έδρας επιτυχίες, στις οποίες σημείωσε 10 γκολ.

21:45   Γιού Σι Ντι-Σάμροκ Ρόβερς              Premier Division Ιρλανδίας

Η Γιού Σι Ντι πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Φιν Χαρπς (1-0), με την οποία έσπασε το… ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα. Παραμένει, όμως, ουραγός, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 7 φετινά παιχνίδια στην έδρα της, στα οποία σκόραρε μόλις 4 φορές.

Η Σάμροκ Ρόβερς έκαμψε την αντίσταση της Ντέρι Σίτι (1-0) και όχι μόνο διατηρείται στην κορυφή, αλλά απέκτησε και διαφορά 4 βαθμών από τους διώκτες της. Είναι αήττητη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε 9 νίκες, ενώ δεν έχει χάσει στις 5 τελευταίες εξορμήσεις της.