Game Time: Σλοβάτσκο-Σπάρτα Πράγας, κούπα

Reading time3 λ

Σπουδαίες ευκαιρίες για ποντάρισμα διαθέτει η Betsson στον τελικό της Σλοβάτσκο με τη Σπάρτα Πράγας.

14:05   Περθ Γκλόρι-Μέλμπουρν Σίτι                               Α-League Αυστραλίας

Η Περθ Γκλόρι συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στη Γουέστερν Γιουνάιτεντ (1-1). Παραμένει ουραγός, αλλά τουλάχιστον διέκοψε ένα σερί 6 ηττών. Πάντως, δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στους 16 τελευταίους αγώνες, στους οποίους συγκέντρωσε μόλις 4 βαθμούς.

Η Μέλμπουρν Σίτι νίκησε τη Γιουνάιτεντ Σίτι (3-0), όμως, δε θα συνεχίσει στο Ασιατικό Champions League. Ψάχνει τη νίκη, με την οποία θα εξασφαλίσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο, μετρά μόλις 1 ήττα στα 12 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

19:00   Μίντιλαντ-Βέιλε                                                       Κύπελλο Δανίας

Η Μίντιλαντ περιορίστηκε στην ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος με την Κοπεγχάγη (0-0). Θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, έχοντας το προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς. Είναι αήττητη στους 5 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων.

Η Βέιλε υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σοντερίσκε (0-3) και φαντάζει πλέον πολύ δύσκολη η παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Αναζητεί υπέρβαση για να περάσει στον τελικό, έπειτα από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, τη στιγμή που σημείωσε μόλις 1 νίκη στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

19:00   Στεάουα Βουκουρεστίου-Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ       Liga II Ρουμανίας

Η Στεάουα Βουκουρεστίου απέσπασε ισοπαλία από την πρωτοπόρο Πετρολούλ (0-0) και παραμένει τέταρτη. Βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου και τόνωσε την ψυχολογία της όντας αήττητη στα 2 τελευταία ματς, στα οποία διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Η Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ ηττήθηκε εντός έδρας από την Ουνιρέα Σλομπόζια (1-2) και υποχώρησε στην τρίτη θέση. Αναζητεί το τρίποντο για να επιστρέψει στη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, αλλά μετρά 3 ισοπαλίες στις ισάριθμες εξόδους της στη διαδικασία των πλέι-οφ.

20:00   Σλοβάτσκο-Σπάρτα Πράγας                                  Κύπελλο Τσεχίας

Η Σλοβάτσκο επιβλήθηκε της Μπάνικ Οστράβας (3-1) και διατηρείται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Αναζητά το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της, έχει το πλεονέκτημα ότι ο τελικός διεξάγεται στη φυσική της έδρα, όπου είναι αήττητη στους 6 τελευταίους αγώνες, μετρώντας 4 διαδοχικές νίκες.

Η Σπάρτα Πράγας ήρθε ισόπαλη με τη Χράντετς Κράλοβε (1-1) και παραμένει τρίτη στη Fortuna Liga, χάνοντας ευκαιρία να ξαναμπεί στο κόλπο του τίτλου. Θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο για όγδοη φορά στην ιστορία της, έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τα 9 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, αλλά συνετρίβη φέτος στο Ουχερσκέ Χράντιστε (0-4).

21:45   Κουίνς Παρκ-Ντανφέρμλιν                      Πλέι-οφ Championship Σκωτίας

Η Κουίνς Παρκ απώλεσε στο φινάλε τη νίκη με τη Φόλκερκ (1-1), αλλά δεν άλλαξε την κατάταξη της στην τρίτη θέση της League One. Θα επιδιώξει την υπέρβαση ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ, αλλά δεν κέρδισε στα 3 τελευταία ματς. Ωστόσο, είναι αήττητη στους 6 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Ντανφέρμλιν ηττήθηκε στην έδρα της από την Κουίν οφ Σάουθ (1-2) και θα συμμετάσχει στη διαδικασία των πλέι-οφ για να παραμείνει στην Championship. Μετρά 2 σερί ήττες, ενώ δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης στις 7 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, στις οποίες κατέγραψε 5 ήττες. Πάντως, είναι αήττητη με την Κουίνς Παρκ από το 1986.