Game Time: Σοσό-Παρί, κόντρα πρωταγωνιστριών

Reading time3 λ

Στην Betsson συναντάμε εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στην αναμέτρηση της Σοσό με την Παρί.

18:00   Χέλσινγκφορς-Ίντερ Τούρκου                        Veikkausliga Φινλανδίας

Η Χέλσινγκφορς υπέστη βαριά ήττα στο Κουόπιο από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος (1-5) κι εξακολουθεί να είναι ουραγός. Δεν πανηγύρισε νίκη στους 4 αγώνες, ενώ ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στην έδρα της, όπου έχει καταγράψει 7 διαδοχικές ήττες.

Η Ίντερ Τούρκου έχασε εντός έδρας από τη Χόνκα (0-1) και βρέθηκε πίσω στη μάχη για την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Μετρά 3 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

20:00   Κορόνα Κίελτσε-Σλασκ Βρότσλαβ                 Ekstraklasa Πολωνίας

Η Κορόνα Κίελτσε έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Κρακόβια (0-2). Δεν έχει σπάσει το… ρόδι έπειτα από 2 αγωνιστικές, έχοντας μονάχα 1 βαθμό στο σακούλι της, όμως έχει καταφέρει να σκοράρει και στα 10 εντός έδρας παιχνίδια της μέσα στο 2022.

Η Σλασκ Βρότσλαβ επιβλήθηκε της Πογκόν (2-1) και πραγματοποιεί πολύ καλό ξεκίνημα. Έχει κατακτήσει 4 βαθμούς στις 2 πρώτες αναμετρήσεις της σεζόν, ενώ συνολικά στα φιλικά και επίσημα παιχνίδια της, διατηρεί ένα αήττητο σερί 4 αγώνων.

20:45   Τσέρνο Μόρε Βάρνας-Λέφσκι Σόφιας           Parva Liga Βουλγαρίας

Η Τσέρνο Μόρε Βάρνας «υπέκυψε» στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας (0-1). Αποχαιρέτησε το απόλυτο των επιτυχιών που είχε στις 2 πρώτες «στροφές», παραβιάστηκε για πρώτη φορά η εστία της, ενώ δεν αποτελεί υπόδειγμα εντός έδρας αξιοπιστίας, αφού έχει σημειώσει μόλις 3 νίκες στα 7 εντός έδρας ματς της μέσα στο 2022.

Η Λέφσκι Σόφιας απέσπασε ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (1-1), έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο 20λεπτο και συνεχίζει στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League. Αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, αλλά χωρίς νίκη στις μέχρι τώρα 2 εξορμήσεις της.

21:30   Στεάουα-Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα 1948       Liga I Ρουμανίας

Η Στεάουα πήρε στο τελευταίο δεκάλεπτο μια τεράστια νίκη επί της Σαμπουρτάλο (4-2) και μαζί την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Επιτυχημένο το ντεμπούτο του Νικολάε Ντίκα στον πάγκο της, τώρα θα ψάξει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από 2 ανεπιτυχής απόπειρες.

Η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα 1948 πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της πρωταθλήτριας Κλουζ (3-1). Η μεγαλειώδης εμφάνιση τονώνει την ψυχολογία της, για την επίσκεψη στην έδρα του έτερου φαβορί για τον τίτλο, οδηγός το γεγονός ότι έχει βρει δίχτυα στα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς, συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν.

21:45   Σοσό-Παρί                                                         Ligue 2 Γαλλίας

Η Σοσό έφτασε ως τον τελικό των πλέι-οφ της κατηγορίας, χάνοντας στα πέναλτι από την Οσέρ και φέτος στοχεύει στην άνοδο. Έχει νέο προπονητή τον Ολιβιέ Γκεγκάν, είχε θετικό πρόσημο στα φιλικά με 3 νίκες σε 5 ματς, αλλά στο τελευταίο τεστ έχασε από τη Μετς (0-1).

Η Παρί, που βρέθηκε κι αυτή στα πλέι-οφ, θέλει εκδίκηση από τη Σοσό για τον εντός έδρας αποκλεισμό της στη διαδικασία (1-2). Ενισχύθηκε σημαντικά, μοιάζει ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο, ενώ ήταν θετικό το δείγμα στην προετοιμασία, όπου πέτυχε 3 νίκες και ηττήθηκε 1 φορά. Στο τελευταίο φιλικό κέρδισε την Κρετέιγ (2-0).