Game Time: Σοσό-Τουλούζ, οι δύο φουριόζες

Reading time3 λ

Φορμαρισμένες έρχονται Σοσό και Τουλούζ σε μια μονομαχία με εντυπωσιακές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

19:00   Σάντνες-Κόνγκσβινγκερ                           Obos Ligaen Νορβηγίας

Η Σάντνες «τούμπαρε» το ματς με τη Στιόρνταλς-Μπλινκ (2-1), αξιοποιώντας το αριθμητικό αβαντάζ που είχε για 54 λεπτά. Έχει εγκατασταθεί στην κορυφή, αφού κέρδισε και τα 2 πρώτα παιχνίδια της στη σεζόν, ενώ συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 6 αγώνων στο πρωτάθλημα.

Η Κόνγκσβινγκερ επικράτησε της Σκέιντ (1-0) και πήρε τους πρώτους βαθμούς της στη νέο πρωτάθλημα. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο της γκολ μετά από 2 «άνυδρα» ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν ευνοεί το πρόσφατο παρελθόν, αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει τα 3 τελευταία ματς με την Σάντνες.

20:00   Άρσεναλ Σαραντί-Μπαράκας Σεντράλ  Copa de la Liga Profesional Αργεντινής

Η Άρσεναλ Σαραντί ήρθε ισόπαλη στο… θρίλερ με τη Σεντράλ Κόρδοβα (3-3) και οι ελπίδες της για πρόκριση είναι ελάχιστες, αφού είναι ενδέκατη στον δεύτερο όμιλο. Παραμένει χωρίς νίκη στα 8 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, μετρά 6 σερί ισοπαλίες στον θεσμό, αλλά είναι αήττητη στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Μπαράκας Σεντράλ γνώρισε τη συντριβή στην έδρα της από την Εστουδιάντες (1-6) και βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την τετράδα του δεύτερου γκρουπ, που οδηγεί στην οκτάδα. Έχει μεταπτώσεις το τελευταίο διάστημα, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει στις 2 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της

20:00   Τρέλεμποργκ-Έστερσουντ                       Superettan Σουηδίας

Η Τρέλεμποργκ έχασε εκτός έδρας από την Ντάλκουρντ (0-2) και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην επιτυχία της πρεμιέρας επί της Ούτσικτεν. Ποντάρει, πάντως, στην έδρα της, όπου δεν έχει χάσει στα 4 φετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 3 νίκες.

Η Έστερσουντ έχσε στο φινάλε το τρίποντο στην έδρα της Βαστέρας (1-1). Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις 2 πρώτες αγωνιστικές, ενώ η τελευταία εκτός έδρας επιτυχία της σημειώθηκε στις 7 Μαρτίου 2021. Από τότε μετρά 14 ήττες σε 18 εξορμήσεις στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων.

21:00   Σοσό-Τουλούζ                                            Ligue 2 Γαλλίας

Ο Σοσό πέρασε νικηφόρα από τη Νιμ (3-1) και παραμένει πέμπτη, με διαφορά 4 βαθμών από την προνομιούχο δεύτερη θέση. Έχει πανηγυρίσει 4 νίκες στη σειρά, συνολικά είναι αήττητη στις 5 τελευταίες υποχρεώσεις της, ενώ κέρδισε τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της

Η Τουλούζ έκαμψε την αντίσταση της Κεβιγί (2-0) κι εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή, με απόσταση 8 πόντων από τους διώκτες της. Έχει να επιδείξει 5 διαδοχικές νίκες, οι εκ των οποίων σημειώθηκαν εκτός έδρας κι ανάλογα με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, μπορεί να εξασφαλίσει από τώρα την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

21:45   Κουίν οφ Σάουθ-Ινβερνές                         Championship Σκωτίας

Η Κουίν οφ Σάουθ υπέστη συντριβή από την Αρμπρόουθ (1-5), παραμένει ουραγός και ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί. Μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες της, ωστόσο την βαραίνουν οι 7 σερί ήττες, στις οποίες σημείωσε μονάχα 3 γκολ.

Η Ινβερνές πέτυχε σπουδαία ανατροπή επί της πρωτοπόρου Κιλμάρνοκ (2-1) και ετοιμάζεται να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Είναι αήττητη στους 5 τελευταίους αγώνες, σημειώνοντας 4 νίκες, ενώ δεν έχει χάσει στα 3 φετινά παιχνίδια με την Κουίν οφ Σάουθ, με απολογισμό 2 νίκες.