Game Time: Τα φώτα στο Ντιναμό-Λοκομοτίβα

Reading time3 λ

Στο ντέρμπι του Ζάγκρεμπ, η Betsson προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών στα μέλη της.

19:00   Ταμέκα-Λεβάντια                                             Meistriliiga Εσθονίας

Η Ταμέκα συνέτριψε την Κόσε της τέταρτης κατηγορίας στο πλαίσιο του Κυπέλλου (8-0). Ωστόσο, ο Μιγκέλ Σάντος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της, ο βοηθός του Μάρτι Παν ανέλαβε τα ηνία και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί 3 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Λεβάντια επιβλήθηκε της Κάλεβ (3-1) και βρίσκεται 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Δεν έχει ηττηθεί στα 10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία πανηγύρισε 8 νίκες, ενώ είναι αήττητη στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις.

21:00   Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ   1.HNL Κροατίας

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατέκτησε το Σούπερ Καπ, αφού κέρδισε στα πέναλτι τη Χάιντουκ (0-0 ο κανονικός αγώνας). Ξεκινά την υπεράσπιση των κεκτημένων όντας ενισχυμένη, αλλά και αήττητη στα 5 φιλικά και επίσημα παιχνίδια της, στα οποία κατέγραψε 3 νίκες.

Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ έχασε από τον Άγιαξ (0-3) στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας. Δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα, θέλει να εμφανιστεί και φέτος ανταγωνιστική και παρότι κέρδισε μόλις 1 από τα 4 φιλικά της, άφησε συνολικά θετικές εντυπώσεις.

21:00   Ραντνίτσκι-Παρτιζάν                                        Super Liga Σερβίας

Η Ραντνίτσκι γνώρισε τη συντριβή από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (0-4) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ανησυχητική εικόνα των τελευταίων φιλικών επιβεβαιώθηκε, αλλά ευελπιστεί ότι θα είναι ανταγωνιστική στην έδρα της.

Η Παρτιζάν μπήκε… φουριόζα στη σεζόν, αφού συνέτριψε εκτός έδρας τη νεοφώτιστη Γιαβόρ Ιβάνιτσα (4-0). Καλείται, βέβαια, να αποφύγει τις μεταπτώσεις που εμφάνισε στην προετοιμασία, πέρυσι κέρδισε και τα 3 ματς με τη Ραντνίτσκι, δίχως να δεχτεί γκολ.

21:45   Ντροχέντα-Μποέμιανς                                     Premier Division Ιρλανδίας

Η Ντροχέντα κέρδισε την Ντάνταλκ (1-0) και πήρε μια τεράστια βαθμολογική ανάσα. Ο απολογισμός της 1 νίκης στα 5 τελευταία παιχνίδια σίγουρα προβληματίζει, αλλά παραμένει αήττητη στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς, στα οποία πέτυχε 3 νίκες.

Η Μποέμιανς κέρδισε την ουραγό Γιού Σι Ντι (3-1), αλλά ακόμα βρίσκεται… μίλια μακριά από την πρώτη τριάδα. Οι μεταπτώσεις εξακολουθούν να τη χαρακτηρίζουν, αφού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει 2 διαδοχικά παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

21:45   Σεντ Πάτρικς-Ντάνταλκ                                  Premier Division Ιρλανδίας

Η Σεντ Πάτρικς πέτυχε επιβλητική νίκη επί της Ντροχέντα (3-0) για να ακολουθήσουν δύο εβδομάδες ανασυγκρότησης. Θέλει να μειώσει κι άλλο τη διαφορά των 5 βαθμών από την τρίτη θέση, αλλά συνολικά μετρά μονάχα 4 νίκες στους 10 τελευταίους αγώνες.

Η Ντάνταλκ ηττήθηκε από την Ντροχέντα (0-1) και πλέον βρίσκεται 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί 10 παιχνιδιών, ωστόσο έχει επιδείξει θετική αντίδραση στις προηγούμενες αποτυχίες της, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα 2 φετινά ματς με τη Σεντ Πάτρικς (0-0 εκτός, 1-0 εντός).