Game Time: Ταραγόνα-Οσασούνα, μάχη πρόκρισης

Reading time3 λ

H Betsson δημιούργησε μια σειρά από επιλογές για live στοιχημα στο ματς ΤαραγόναΟσασούνα.

17:00   ΕΝΠΙΑλ Αχλί                                              Premier League Αιγύπτου

Η ΕΝΠΙ πέτυχε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Αλ Ιτιχάντ (2-1) και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη, ωστόσο, δεν έχει κερδίσει στα 5 φετινά εντός έδρας ματς.

Η Αλ Αχλί επικράτησε εμφατικά της Πίραμιντς (3-0) και παραμένει μόνη στην κορυφή. Είναι αήττητη μετά από 11 αγωνιστικές, έχει νικήσει στις 4 από τις 5 εκτός έδρας αποστολές της.

17:00   Ίμπιθα Ίσλας Πιτιούσας-Μπέτις                Copa del Rey Ισπανίας

Η Ίμπιθα Ίσλας Πιτιούσας πέτυχε ένα μικρό… θαύμα, αφού νίκησε την Έιμπαρ (1-0) στον προηγούμενο γύρο. Διέκοψε ένα σερί 5 αναμετρήσεων χωρίς νίκη το οποίο την έχει φέρει στη ζώνη του υποβιβασμού στο τρίτο γκρουπ της τέταρτης κατηγορίας.

Η Μπέτις περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-0) κι έμεινε στην έκτη θέση της La Liga. Ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου της στον θεσμό, όμως, δεν έχει νίκη στις 3 τελευταίες υποχρεώσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

17:00   Ταραγόνα-Οσασούνα                                   Copa del Rey Ισπανίας

Η Ταραγόνα έθεσε εκτός μάχης τη Μάλαγα, νικώντας εντός έδρας (2-1). Αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, αλλά παραμένει στην έκτη θέση του δεύτερου γκρουπ της τρίτης κατηγορίας.

Η Οσασούνα ηττήθηκε από τη Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν (0-2) και υποχώρησε στην ένατη θέση της La Liga. Στο Copa del Rey, πάντως, έχει επιδείξει σοβαρότητα ως τώρα, νικώντας εκτός έδρας τις Φουέντες και Αρνέδο στους προηγούμενους γύρους.

17:00   Αλ Νασρ-Αλ Ταΐ                                          Pro League Σαουδικής Αραβίας

Η Αλ Νασρ νίκησε εκτός έδρας την Αλ Κχαλέετζ (1-0) και διατηρείται μόνη στο ρετιρέ, έχοντας ένα ματς παραπάνω. Είναι αήττητη στα 9 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, σημειώνοντας 8 νίκες, ενώ έχει και την… αύρα της άφιξης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Αλ Ταΐ πέτυχε μια επιβλητική νίκη επί της Αλ Μπατίν (4-0) κι αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση. Τερμάτισε ένα σερί 4 παιχνιδιών δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά μετρά 4 ήττες και μόλις 1 νίκη στις 5 τελευταίες εξορμήσεις της.

20:00   Λεϊσόες-Μορεϊρένσε                                   Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Λεϊσόες γνώρισε την ήττα στην έδρα της Μπελενένσες (0-2) και βρέθηκε στο δέκατο σκαλοπάτι, 4 βαθμούς μακριά από την πρώτη τριάδα. Μόλις 2 νίκες έχει να επιδείξει στα 10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά είναι αήττητη στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Μορεϊρένσε περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Εστρέλα (0-0) , αλλά εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Δεν έχει ηττηθεί στους 3 τελευταίους αγώνες της Segunda Liga, ενώ έχει χάσει μονάχα 1 φορά στις 7 εκτός έδρας αναμετρήσεις.