Game Time: Βάπρους-Νάρβα Τρανς, ψάχνουν ανάκαμψη

Reading time3 λ

Στην κόντρα της Βάπρους με τη Νάρβα Τρανς, η Betsson προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

18:30   Κότκα-Έκενας                                                           Ykkonen Φινλανδίας

Η Κότκα έχασε εντός έδρας από τη Χάκα (2-4) και αποχαιρέτησε το Κύπελλο. Μετρά 2 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά προσδοκά την είσοδό της στην πρώτη εξάδα, όντας αήττητη και με μηδενικό παθητικό στα 2 πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Έκενας γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από την Κουόπιο στο Κύπελλο (1-5). Θα επιχειρήσει να… ξεχάσει και να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής, όμως, δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκη στις 2 μέχρι τώρα εξόδους της στο πρωτάθλημα.

19:00   Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ-Ορλάντο Πάιρατς         Premier Division Νότιας Αφρικής

Η Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στην έδρα της Μπαρόκα (1-3) κι απλά παλεύει να βρεθεί στην πρώτη οκτάδα. Ωστόσο, ελλείψει ουσιαστικού κινήτρου, μετρά 4 ματς δίχως νίκη. Διατηρεί, πάντως, ένα αήττητο σερί 4 αγώνων στο σπίτι της.

Η Ορλάντο Πάιρατς επιβλήθηκε εμφατικά της Μάριτζμπουργκ Γιουνάιτεντ (4-1) και είναι ακόμα «ζωντανή» για τη δεύτερη θέση του οδηγεί στο αφρικανικό Champions League. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 3 παιχνιδιών δίχως νίκη, όμως, κέρδισε σε μόλις 1 από τις 6 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

19:30   Νάσιοναλ Μπανκ οφ Ίτζιπτ-Κεράμικα Κλεοπάτρα          Premier League Αιγύπτου   

Η Νάσιοναλ Μπανκ οφ Ίτζιπτ πέτυχε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Αλ Μάσρι (3-1) και συνεχίζει να αναρριχάται στην κατάταξη. Είναι αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, δεν έχει χάσει στους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Κεράμικα Κλεοπάτρα πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Μισρ Λελ Μακάσα (4-1) κι απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη. Μονάχα 1 ήττα μετρά στι; 5 τελευταίες αναμετρήσεις, ωστόσο έχει κερδίσει μονάχα 1 από τα 12 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

20:00   Βάπρους-Νάρβα Τρανς                                             Meistriliiga Εσθονίας

Η Βάπρους «λύγισε» απέναντι στην Κάλεβ Ταλίν (0-1) κι εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Δίχως νίκη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις της, ενώ συνολικά γεύτηκε τη χαρά της νίκης σε μονάχα 1 από τα 11 τελευταία ματς.

Η Νάρβα Τρανς έχασε εύκολα από τη Φλόρα στην έδρα της (0-3). Η βαθμολογική της κατάρρευση συνεχίζεται, αφού έχει υποστεί 8 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, στις οποίες έχει δεχτεί 21 τέρματα. Δε… σήκωσε κεφάλι στις 5 τελευταίες εξορμήσεις της.

21:00   Φένιξ-Ρεντίστας                                                         Primera Division Ουρουγουάης

Η Φένιξ πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ντεπορτίβο Μαλδονάδο (1-0). Εξακολουθεί, πάντως, να είναι ασταθής και να απέχει 7 βαθμούς από την κορυφή, όμως, είναι αήττητη στις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις, δεχόμενη μόλις 1 γκολ.

Η Ρεντίστας έκαμψε την αντίσταση της Σέρο Λάργκο (2-0) και… ξεκόλλησε βαθμολογικά, αφού διέκοψε ένα σερί 7 αγώνων χωρίς νίκη. Ωστόσο, συνεχίζει να δυσκολεύεται μακριά από τη βάση της, όπου μετρά 1 νίκη και 4 ήττες στα 5 τελευταία ματς.