Game Time: Βασιλεία-Ζυρίχη, ψάχνουν διέξοδο

Reading time3 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα βρίσκουμε στην Betsson για το ματς της Βασιλείας με τη Ζυρίχη.

19:00   Βεντάισελ-Ράντερς                                      Κύπελλο Δανίας

Η Βεντάισελ κέρδισε τη Φρεντερίτσια (2-1) και διατηρείται στην πέμπτη θέση της 1.Division, αλλά απέχει μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ παίρνει ώθηση από την έδρα της όπου είναι αήττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις.

Η Ράντερς «διέσωσε» την ισοπαλία στο Σίλκεμποργκ (3-3), αλλά παρέμεινε στη δεύτερη θέση της Superliga, σε απόσταση 2 πόντων από το ρετιρέ. Δε διάγει τις καλύτερες ημέρες της στη σεζόν, αφού απέχει από τις νίκες στα 3 τελευταία παιχνίδια, ενώ δε νίκησε στις 3 τελευταίες εξόδους της.

19:30   Αντβέρπ-Οστάνδη                                        Pro League Βελγίου

Η Αντβέρπ υπέστη βαριά ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης (0-3), δεχόμενη τα τρία γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Παρέμεινε δεύτερη, με τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται στους 4 βαθμούς, εμφανίζει κάμψη εσχάτως, αλλά διατηρεί το απόλυτο στην έδρα της με 6 νίκες στα ισάριθμα ματς πρωταθλήματος.

Η Οστάνδη διαλύθηκε στην έδρα της από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (1-6) και βρέθηκε εντός της επικίνδυνης ζώνης. Δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες, ενώ απέτυχε να κερδίσει στις 4 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

20:00   Μάλμε-Τζουργκάρντεν                               Allsvenskan Σουηδίας

Η Μάλμε έπεσε θύμα ανατροπής στο Γκέτεμποργκ (1-2), υποχώρησε στην έκτη θέση και πλέον το… τρένο της ευρωπαϊκής εξόδου απομακρύνεται. Πολύ μακριά από το καλό εαυτό της, δεν έχει νίκη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, ενώ δε σκόραρε καν στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Τζουργκάρντεν υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την ΑΪΚ Στοκχόλμης (1-2) και οι ελπίδες για τον τίτλο μειώθηκαν, αφού βρίσκεται στο -6 από την κορυφή. Μετρά 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ κατάφερε να κερδίσει σε μόλις 1 από τις 5 τελευταίες εξορμήσεις της.

21:30   Βασιλεία-Ζυρίχη                                          Super League Ελβετίας

Η Βασιλεία περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Σερβέτ (0-0) και παραμένει έβδομη, 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Αναζητεί διέξοδο από το σερί 4 αγώνων δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά κέρδισε τα 2 τελευταία εντός έδρας πρωταθλήματος.

Η Ζυρίχη συμβιβάστηκε με τη «μοιρασιά» κόντρα στην πρωτοπόρο Γιούνγκ Μπόις (0-0) κι εξακολουθεί να είναι ουραγός. Ακόμα δεν έχει νίκη μετά από 11 παιχνίδια στη Super League, αφού έχει τη χειρότερη επίθεση της λίγκας με μόλις 7 τέρματα ενεργητικό.

21:45   Ζούλτε Βάρεγκεμ-Άντερλεχτ                      Pro League Βελγίου

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ σημείωσε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Κορτράικ (3-1) και «ζωντάνεψε» την ελπίδα παραμονής, παρότι είναι ακόμα τελευταία. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 10 αγώνων χωρίς νίκη, αλλά μετρά 5 διαδοχικές ήττες στην έδρα της.

Η Άντερλεχτ έχασε στην έδρα της από την Κλαμπ Μπριζ (0-1) στο κλασικό ντέρμπι και πλέον βρίσκεται στην ένατη θέση. Μοιάζει σε αγωνιστικό τέλμα, αφού έχει καταγράψει μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ την ίδια στιγμή υπέστη 4 ήττες.