Game Time: Βέιλε-Μίντιλαντ, για το αβαντάζ

Reading time3 λ

Μάχη θα γίνει ανάμεσα σε Βέιλε και Μίντλαντ και η Betsson παρέχει εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα.

13:00   Τζούμπιλο Ιβάτα-Ναγκόγια Γκράμπους   J1 League Ιαπωνίας

Η Τζούμπιλο Ιβάτα κέρδισε την Τόκιο (2-1) και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα, όμως, παραμένει δίχως νίκη εδώ και 6 παιχνίδια, προέρχεται από 3 διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα 4 μέχρι τώρα εντός έδρας ματς.

Η Ναγκόγια Γκράμπους κέρδισε εκτός έδρας τη Σιμίζου (1-0) κι έκανε άλμα προς τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ. Στην J1 League, όμως, δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες, στους οποίους δεν σκόραρε καν, ενώ δεν έχει κερδίσει στις 4 φετινές εξόδους της.

17:00   Ράντνικ-Μέταλατς                                       Super Liga Σερβίας

Η Ράντνικ απέσπασε βαθμό από την Πρόλετερ (0-0) και παραμένει 6 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Μετρά 2 ισοπαλίες στα ισάριθμα παιχνίδια της στη διαδικασία των πλέι-άουτ, συνολικά είναι αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια.

Η Μέταλατς περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Σπάρτακ Σουμπότιτσα (1-1) κι εξακολουθεί να είναι ουραγός. Απέχει 4 βαθμούς από τις θέσεις των μπαράζ παραμονής, αλλά δεν έχει νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες της, ενώ δε νίκησε στα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς.

19:05   Σπάρτακ Σουμπότιτσα-Πρόλετερ              Super Liga Σερβίας

Η Σπάρτακ Σουμπότιτσα πήρε πόντο από τη Μέταλατς (1-1) και διατηρείται οριακά εκτός της ζώνης των μπαράζ παραμονής. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις 2 αναμετρήσεις στα πλέι-άουτ, συνολικά έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της, ενώ νίκησε σε μόλις 1 από τους 8 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Πρόλετερ συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στη Ράντνικ (0-0), με την οποία παραμένει προτελευταία. Βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από τη σημερινή της αντίπαλο, έχει 2 «λευκές» ισοπαλίες μέχρι τώρα στα πλέι-άουτ, ενώ έχει συμπληρώσει 10 ματς χωρίς τρίποντο.

19:30   Βέιλε-Μίντιλαντ                                           Κύπελλο Δανίας

Η Βέιλε σημείωσε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Σοντερίσκε (1-0) και διατηρεί ελπίδες παραμονής. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη και κέρδισε πόντους ψυχολογίας στην προσπάθεια να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, όντας αήττητη στα 8 τελευταία εντός έδρας ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Μίντιλαντ πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στην Μπρόντμπι (3-1) και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή. Έχει ξαναβρεί τον καλό εαυτό της, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες, ενώ δεν έχει χάσει ποτέ στην ιστορία της από τη Βέιλε.

20:00   Κονκόρντια Τσιάινα-Χέρμανσταντ            Liga II Ρουμανίας

Η Κονκόρντια Τσιάινα υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου (0-3) και πλέον βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά από την τετράδα και τα μπαράζ ανόδου. Έχει χάσει και τα 3 τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει κερδίσει μονάχα 1 από τα 6 ματς στη διαδικασία των πλέι-οφ.

Η Χέρμανσταντ περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Ουνιρέα Σλομπόζια (0-0) και υποχώρησε από την πρώτη δυάδα που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Πάντως, εξακολουθεί να είναι αήττητη στα 6 παιχνίδια των πλέι-οφ, συνολικά έχει φτάσει τους 8 αγώνες δίχως ήττα, ενώ δεν έχει χάσει εδώ και μια τετραετία από την Κονκόρντια Τσιάινα.