Game Time: Βόλος-Ιωνικός, σε αντίθετη τροχιά

Reading time3 λ

Η Betsson δημιούργησε ενδιαφέρουσες επιλογές για ποντάρισμα στο παιχνίδι του Βόλου με τον Ιωνικό.

19:00   Βόλος-Ιωνικός                                                   Κύπελλο Ελλάδας

Ο Βόλος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί του Λεβαδειακού (2-1) και φιγουράρει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Θέλει να διευρύνει και στο Κύπελλο το σερί των 3 νικών, έχει κερδίσει και τα 3 τελευταία παιχνίδια στο «Πανθεσσαλικό».

Ο Ιωνικός έπεσε θύμα ανατροπής απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη (1-2). Παραμένει ουραγός της Super League, δίχως νίκη, αλλά το Κύπελλο μπορεί να αποτελέσει διέξοδο. Όμως, έχασε στον Βόλο στις 18 Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα (0-2).

21:45   Χάντερσφιλντ-Πρέστον                                    Championship Αγγλίας

Η Χάντερσφιλντ έφυγε με άδεια χέρια από το Ρόδεραμ (1-2) και παραμένει στην προτελευταία θέση. Της λείπει η συνέπεια και με τον νέο προπονητή, Μαρκ Φοθέριγχαμ, αλλά κέρδισε τα 2 τελευταία εντός έδρας ματς δίχως να δεχτεί γκολ.

Η Πρέστον έχασε από την Στόουκ στην έδρα της (0-2) και υποχώρησε στη 14η θέση. Μετά τη σπουδαία επιτυχία στο Νόριτς, έχει δεχτεί διαδοχικά… χαστούκια, αλλά έχει χάσει μόλις 1 από τα 7 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της.

21:45   Νόριτς-Λούτον                                                  Championship Αγγλίας

Η Νόριτς γνώρισε την ήττα στο Γουότφορντ (1-2) και βρέθηκε στην τρίτη θέση. Δε διάγει τις καλύτερες ημέρες της, αφού απέτυχε να κερδίσει στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, έχοντας 2 σερί αποτυχίες, ενώ δε γεύτηκε τη χαρά της νίκης στις 2 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις της.

Η Λούτον πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της ΚΠΡ (3-1) και απέχει μόλις 1 βαθμό από την πρώτη εξάδα. Βρίσκεται σε εξαιρετικό αγωνιστικό μονοπάτι, όντας αήττητη στα 6 τελευταία ματς, ενώ δεν έχασε στις 4 τελευταίες εξορμήσεις της.

21:45   Σουόνσι-Ρέντινγκ                                              Championship Αγγλίας

Η Σουόνσι γνώρισε τη συντριβή στο Μπέρνλι (0-4) και «κατέβηκε» στο όγδοο σκαλοπάτι. Αποχαιρέτησε ένα νικηφόρο σερί 4 αγώνων, ωστόσο, έχει βελτιώσει κατά πολύ τις εντός έδρας επιδόσεις της, αφού έχει να επιδείξει 3 νίκες στα 4 τελευταία ματς.

Η Ρέντινγκ υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Μπρομ (0-2), αλλά διατηρείται με… νύχια και δόντια στη ζώνη των πλέι-οφ. Εμφανίζει, όμως, κάμψη, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει στις 3 τελευταίες συναντήσεις.

21:45   Γκενκ-Βέστερλο                                                Pro League Βελγίου

Η Γκενκ σημείωσε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λέουβεν (1-0), παίζοντας για 47 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα. Σκαρφάλωσε στην κορυφή, χάρη στις 5 διαδοχικές νίκες της, ενώ συνολικά μετρά 11 αγώνες δίχως ήττα.

Η Βέστερλο περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Σερένγκ στην έδρα της (2-2). Συνεχίζει, όμως, τις υψηλές βαθμολογικές πτήσεις, όντας στην όγδοη θέση, αφού δεν έχει ηττηθεί στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις. Νίκησε στις 2 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.