Game Time: Γουίμπλεντον-Τσάρλτον, ώρα κρίσης

Reading time3 λ

Στη λονδρέζικη μάχη της Γουίμπλεντον με την Τσάρλτον η Betsson παρέχει πλήθος ευκαιριών για στοίχημα.

21:45   Γουίμπλεντον-Τσάρλτον                         League One Αγγλίας

Η Γουίμπλεντον προηγήθηκε, αλλά έχασε εκτός έδρας από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1-2), στην πρεμιέρα του Μαρκ Μπόουεν στον πάγκο της. Διατηρείται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, σε απόσταση 4 βαθμών από τη σωτηρία, αφού συνεχίζεται το σερί των 21 αγώνων δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας πλέον 6 διαδοχικές ήττες.

Η Τσάρλτον ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λίνκολν (1-2) κι έτσι έλαβε τέλος ένα σερί 3 νικών. Κυνηγά το τρίποντο με το οποίο θα «κλειδώσει» και τυπικά την παραμονή της, ωστόσο δεν «λάμπει» εκτός έδρας, αφού κέρδισε μόλις 2 από τις 11 τελευταίες εξόδους της.

21:45   Μόρκαμ-Όξφορντ                                   League One Αγγλίας

Η Μόρκαμ πέτυχε μια τεράστια νίκη επί της Μπέρτον (3-0) και ξαναμπήκε γερά στο κόλπο της παραμονής, αν και ακόμα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη υπό τον Ντέρεκ Άνταμς, ενώ επιβεβαίωσε το θετικό εντός έδρας πρόσημο, αφού έχει μόλις 1 ήττα στα 6 τελευταία ματς στο «Μαζούμα».

Η Όξφορντ έχασε στο Πλίμουθ (0-1) και μετά από καιρό βρέθηκε εκτός εξάδας. Θα αναζητήσει αντίδραση, έχει κερδίσει τα 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια μακριά από τη βάση της, ενώ δεν έχει χάσει στις 4 τελευταίες μονομαχίες με τη Μόρκαμ, μετρώντας 2 σερί νίκες.

21:45   Φόρεστ Γκριν-Μάνσφιλντ                      League Two Αγγλίας

Η Φόρεστ Γκριν… ίδρωσε, αλλά νίκησε την ουραγό Σκάνθορπ (1-0) και δε μετακινείται από την κορυφή. Μοιάζει να ανέκτησε τον καλό εαυτό της, αφού κέρδισε τα 2 τελευταία ματς διατηρώντας ανέπαφη την εστία της, ενώ συνολικά είναι αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες.

Η Μάνσφιλντ πέτυχε τεράστια νίκη επί της Νορθάμπτον (1-0) και μπήκε στη ζώνη των πλέι-οφ. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια, στα οποία πανηγύρισε 3 νίκες, έβαλε 7 βαθμούς στο σακούλι της όντας αήττητη στις 3 τελευταίες εξορμήσεις της, ενώ δεν έχασε στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στο Νέιλσγουορθ.

21:45   Πόρτανταουν-Κλίφτονβιλ                       Premiership Βόρειας Ιρλανδίας

Η Πόρτανταουν σημείωσε μια σπουδαία νίκη επί της Κόλερεϊν (2-0) και συνεχίζει τη μάχη για να ξεφύγει από την προτελευταία θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες σημείωσε 3 νίκες, διατηρώντας το «μηδέν» στα «μετόπισθεν», έχει να επιδείξει 3 διαδοχικές νίκες στην έδρα της.

Η Κλίφτονβιλ ηττήθηκε από την Κρουσέιντερς (1-2) στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Καλείται να… ξεχάσει άμεσα και να βρεθεί ξανά σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Λίνφιλντ, μετρώντας 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όπου δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 10 ματς.

21:45   Σλίγκο Ρόβερς-Μποέμιανς                     Premier Division Ιρλανδίας

Η Σλίγκο Ρόβερς έχασε εντός έδρας από τη Σέλμπουρν (0-1) και αποχαιρέτησε το αήττητο ξεκίνημά των 7 πρώτων αγωνιστικών. Δεν έχει καταφέρει να καταστεί σταθερή στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 3 φετινά της παιχνίδια.

Η Μποέμιανς ηττήθηκε στο γήπεδό της από την Ντέρι Σίτι (1-2) και συνεχίζει να απογοητεύει. Παραμένει δίχως νίκη στα 5 τελευταία ματς, ενώ δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη εκτός έδρας σε 3 απόπειρες.