Χάκα-HJK Ελσίνκι, σαφής διαφορά δυναμικότητας

Reading time2 λ

Πολλές επιλογές για στοίχημα στην αναμέτρηση Χάκα-HJK Ελσίνκι (27/6) και στα ματς της Veikkausliiga

Σήμερα διεξάγονται και έξι αγώνες για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, με τον αγώνα Χάκα – HJK Ελσίνκι ποδόσφαιρο να ξεχωρίζει, αφού πρόκειται για την πρωταθλήτρια της χώρας και δύο ομάδες που εκπροσωπούν τη Φινλανδία σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Βέβαια το πρόβλημα για τη Χάκα είναι πως η φετινή σεζόν εξελίσσεται αρκετά άσχημα μέχρι στιγμής. Είναι πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ δείχνει ντεφορμέ αυτή την περίοδο, έχοντας επτά σερί αγώνες χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες. Από την άλλη μεριά, το Ελσίνκι, είναι η τρέχουσα πρωταθλήτρια της χώρας και είναι αήττητο εδώ και οκτώ αγώνες, αν και έχει πέντε ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Είναι πάντα μέσα στη διεκδίκηση και του φετινού τίτλου και αυτό φαίνεται σε Χάκα–HJK Ελσίνκι στοιχήματα και αποδόσεις. Η φιλοξενούμενη προσφέρεται ως ισχυρό φαβορί στην αναμέτρηση Χάκα-HJK Ελσίνκι στα στοιχήματα, καθώς το διπλό δίνεται σε απόδοση 1,73* στην Betsson.

ΚΟΥΟΠΙΟ-ΜΑΡΙΕΝΧΑΜ, Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΡΑΓΩΝ

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια που γίνονται σήμερα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Κουόπιο-Μάριενχαμ, αφού η Κουόπιο είναι η πρωτοπόρος της κατηγορίας, ενώ η Μάριενχαμ ισοβαθμεί στην τελευταία θέση μαζί με τη Βάασα. Βέβαια η Κουόπιο έχει εκμεταλλευτεί και το γεγονός πως η δεύτερη SJK έχει παίξει δύο αγώνες λιγότερους από αυτήν, καθώς είναι μόλις στο -1 από την κορυφή, Μάλιστα η SJK είναι η μοναδική ομάδα που ως τώρα παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Σήμερα γίνεται και το SJK-Ούλου, με την Ούλου να είναι στο γκρουπ των πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα. Είναι και αρκετά αποτελεσματική μακριά από την έδρα της, δεν αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι. Η αγωνιστική στη Veikkausliiga περιλαμβάνει έξι ματς με ταυτόχρονη ώρα έναρξης που κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον το ποντάρισμα στο στοιχημα online. Το πρόγραμμα κλείνει με δύο αναμετρήσεις ακόμη, το Ίντερ Τούρκου-Ίλβες, ΚότκαΛάχτι, τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 6-9 του βαθμολογικού πίνακα.

18:00     Ίντερ Τούρκου-Ίλβες      Veikkasusliiga

18:00     Κουόπιο-Μάριενχαμ     Veikkasusliiga

18:00     SJK-Ούλου          Veikkasusliiga

18:00     Κότκα-Λάχτι      Veikkasusliiga

18:00     Χόνκα-Βάασα   Veikkasusliiga

18:00     Χάκα-HJK Ελσίνκι            Veikkasusliiga

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |