Χόνκα-Ελσίνκι, να τριτώσει το καλό

Reading time2 λ

Άκρως ενδιαφέρουσα και με σημαντικές ευκαιρίες για ποντάρισμα η αναμέτρηση της Χόνκα με την Ελσίνκι.

Περιορισμένη, αλλά αξιόλογη είναι η δράση που έχουμε μπροστά μας σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Το παζλ της πρεμιέρας των πλέι-οφ της φινλανδικής Veikkausliga συμπληρώνεται στις 18:00 με την αναμέτρηση Χόνκα-Ελσίνκι, στην οποία η πρωτοπόρος θα επιδιώξει να… τριτώσει τις επιτυχίες της επί των γηπεδούχων.

Μόλις 18 ημέρες πέρασαν από το τελευταίο αντάμωμα των δύο ομάδων, με τη Ελσίνκι να νικά με 2-1 τη Χόνκα μέσα στο Εσπόο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας επικράτηση των πρωτευουσιάνων με 1-0 στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Η Ελσίνκι επιδιώκει τώρα να επεκτείνει το αήττητο σερί δέκα αγώνων στο πρωτάθλημα, ώστε διατηρήσει την απόσταση των πέντε βαθμών από τη δεύτερη Κουόπιο. Από την πλευρά της, η τρίτη στην κατάταξη Χόνκα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από μια περίοδο τριών αγώνων στην οποία συγκέντρωσε μονάχα έναν πόντο.

ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ CHAMPIONS LEAGUE

Η σπουδαία μάχη Μπαράκας Σεντράλ-Χιμνάσια Λα Πλάτα ανοίγει την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Liga Profesional της Αργεντινής. Αμφότερες χρειάζονται τη νίκη. Η Μπαράκας Σεντράλ, η οποία έχασε από τη Βελέζ Σάρσφιλντ, για να διατηρήσει τις ελπίδες της για έξοδο στις διεθνείς διοργανώσεις. Στην αντίπερα όχθη, η Χιμνάσια Λα Πλάτα, που «εκτροχιάστηκε» από τις διαδοχικές ήττες απέναντι σε Σεντράλ Κόρδοβα και Τίγκρε, θα προσπαθήσει να μπει ξανά στο κυνήγι του τίτλου.

Σήμερα ολοκληρώνεται και η προκριματική φάση του UEFA Women’s Champions League και θα μάθουμε τις δύο τελευταίες ομάδες που θα βρεθούν στους ομίλους. Πρώτος σταθμός ο αγώνας Ρόμα-Σπάρτα Πράγας, στον οποίο η οικοδέσποινα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αφού νίκησε με 2-1 στην τσέχικη πρωτεύουσα την προηγούμενη εβδομάδα. Ανάλογο είναι το σκηνικό και στο ζευγάρι Μπάγερν-Σοσιεδάδ. Η Μπάγερν είχε κερδίσει με 1-0 στην έδρα της Σοσιεδάδ και θα επιδιώξει να «σφραγίσει» την πρόκριση.

15:30   ΡόμαΣπάρτα Πράγας                            UEFA Women’s Champions League

18:00   ΧόνκαΕλσίνκι                                        Veikkausliga Φινλανδίας

20:00   ΜπάγερνΣοσιεδάδ                                 UEFA Women’s Champions League

21:30   Μπαράκας ΣεντράλΧιμνάσια Λα Πλάτα   Liga Profesional Αργεντινής