Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε-Μπόκα Τζούνιορς (18/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Στο «Estadio Banco Guayaquil» του Κίτο η Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς (18/07/2024, 03:30) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο του νοκ άουτ play off γύρου του Copa Sudamericana. Το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου και η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει την Κρουζέιρο στη φάση των «16» του θεσμού. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό και θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε – Μπόκα Τζούνιορς οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε προσφέρεται στο 1,64** και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson. Εκεί, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό. Να σημειώσουμε ότι η Betsson είναι επίσημη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΔΕΛ ΒΑΓΕ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε – Μπόκα Τζούνιορς τα προγνωστικά παρουσιάζουν σαφές φαβορί για τη νίκη. Βέβαια, τόσο στο Εκουαδόρ όσο και στην Αργεντινή υπήρξε διακοπή λόγω του Copa America 2024 και οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε περίοδο προετοιμασίας. Πάντως, υπάρχει ένας παράγοντας που αποτελεί πλεονέκτημα για την Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε και αναφερόμαστε τα 2.850 μέτρα υψόμετρο του Κίτο.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε και την Μπόκα Τζούνιορς;

  • Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στα ημιτελικά του Copa Libertadores το 2016 και η Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε πανηγύρισε δύο νίκες. Επικράτησε με 2-1 ως γηπεδούχος και με 3-2 στην Αργεντινή.
  • Η Μπόκα Τζούνιορς κόντρα σε ομάδες από το Εκουαδόρ έχει ρεκόρ: 13-7-4 με 38-17 γκολ. Δεν έχει νικήσει και δεν έχει σκοράρει σε ομάδα από το Εκουαδόρ από το 2019. Έκτοτε σε τρία ματς υπέστη δύο ήττες.

Η Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε πριν από τη διακοπή είχε αναπτύξει ρυθμό κι έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο διάστημα που μεσολάβησε πραγματοποίησε προετοιμασία προκειμένου να εμφανιστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Κι είναι μια ομάδα με πλούσια εμπειρία σε διοργανώσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Άλλωστε, κατέκτησε το Copa Sudamericana το 2019 και το 2022 και πήρε και το Recopa Sudamericana το 2023. Τώρα, βρέθηκε σε αυτή τη θέση να παλεύει και πάλι για το Copa Sudamericana καθώς «υποβιβάστηκε» από το Copa Libertadores.

Η Μπόκα Τζούνιορς πέρασε στα νοκ άουτ play off του Copa Sudamericana καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση του γκρουπ της. Με 3-2-1 και 10-6 τέρματα βρέθηκε πίσω από την Φορταλέζα, αλλά μπροστά από τη Νασιονάλ Ποτοσί και την Σπορτίβο Τρινιδένσε. Η Μπόκα Τζούνιορς πήγε στη διακοπή ανεβασμένη μετά από τις νίκες με 1-0 επί της Βέλεζ Σάρσφιλντ για το πρωτάθλημα της Αργεντινής και με 2-1 επί της Αλμιράντε Μπράουν για το Copa Argentina. Τον προηγούμενο μήνα προχώρησε και σε τέσσερις μεταγραφές και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής συνεχίζονται οι προσπάθειες προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ της και να δώσει στον προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνες ό,τι χρειάζεται.

Το στοίχημα στο Copa Sudamericana έχει άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Το ζευγάρι Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε – Μπόκα Τζούνιορς μοιάζει με πρόωρο τελικό αφού αμφότερες έχουν δυνατό στάτους στη Νότια Αμερική. Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να κατακτήσει τον τίτλο η Μπόκα Τζούνιορς, αυτό πληρώνει στο 10,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΔΕΛ ΒΑΓΕ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε – Μπόκα Τζούνιορς το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το υψόμετρο, τη δύναμη της έδρας της και τα αθλητικά της προσόντα μιας και πρόκειται για μια γρήγορη και δυνατή ομάδα. Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει να παίξει έξυπνα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε δεν υπολογίζει στον πολύτιμο μέσο Αλσίβαρ που αποχώρησε από το κλαμπ, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει στο μάξιμουμ τους αμυντικούς Λέμα και Αντβίνκουλα ενώ δεν υπολογίζονται οι βασικοί χαφ Σένον, Γκιγέρμο Φερντάντες, Έκι Φερνάντες και Μεδίνα, καθώς επίσης και οι Μέδελ, Μπελμόντε, Χιμένες, Αγκίρε.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ