Ινστιτούτο Κόρδοβα-Μπόκα Τζούνιορς (29/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ινστιτούτο Κόρδοβα – Μπόκα Τζούνιορς σε δυνατό ματς για την Liga Profesional Argentina με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Estadio Juan Domingo Peron» η Ινστιτούτο Κόρδοβα υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς (29/08/2024, 02:30) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina. Η Ινστιτούτο Κόρδοβα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ενώ και η Μπόκα Τζούνιορς έχει αναπτύξει μομέντουμ και αναμένεται συναρπαστικό ματς. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Ινστιτούτο Κόρδοβα – Μπόκα Τζούνιορς οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Ινστιτούτο Κόρδοβα δίνεται στο 2,72**, ενώ το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς το συναντάμε πιο χαμηλά στο 2,82** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική. Η Betsson είναι επίσημη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΡΔΟΒΑ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ινστιτούτο Κόρδοβα – Μπόκα Τζούνιορς τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη.  Και μπορεί η παράδοση να είναι φυσικά με το μέρος της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά η Ινστιτούτο Κόρδοβα έχει καλά στατιστικά στο πρωτάθλημα Αργεντινής. Πιο αναλυτικά, η Ινστιτούτο Κόρδοβα έχει ρεκόρ 4-1-1 με 10-5 γκολ (2-1-0, 6-3 γκολ – εντός έδρας), ενώ η Μπόκα Τζούνιορς στέκεται στο 2-2-2 με 7-6 τέρματα (1-1-2, 6-6 γκολ).

Ποια είναι η προϊστορία στο Ινστιτούτο Κόρδοβα – Μπόκα Τζούνιορς για το πρωτάθλημα Αργεντινής;

  • 9 νίκες η Ινστιτούτο Κόρδοβα
  • 11 ισοπαλίες
  • 13 νίκες η Μπόκα Τζούνιορς

Η Ινστιτούτο Κόρδοβα είναι μια από τις πιο σταθερές ομάδες τα τελευταία χρόνια στην Αργεντινή. Υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Νταμπόβε, έχει χτίσει ένα αξιόλογο και πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Μετράει τρεις σερί νίκες στην Liga Profesional Argentina κι ως εκ τούτου έχει σκαρφαλώσει ψηλά στη βαθμολογία και κάνει όνειρα να παραμείνει εκεί. Στο πρώτο παιχνίδι της μετά την επιστροφή στη δράση που ακολούθησε τη διακοπή για το Copa America 2024, νίκησε με 3-1 την Ιντεπεντιέντε εντός έδρας πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Μάλιστα, θα μπορούσε να πετύχει παραπάνω τέρματα.

Η Μπόκα Τζούνιορς, πάλι, προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε εντός έδρας τα ξημερώματα της Πέμπτης, αποτέλεσμα που της έδωσε την πρόκριση στους «16» του Copa Sudamericana. Αυτό ήταν το τρίτο επίσημο παιχνίδι της αφότου επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους. Προηγήθηκε στο 39′ με τον Καβάνι κι από το 61′ έπαιξε με δέκα, αλλά έδειξε χαρακτήρα. Στα δύο ματς που έδωσε προηγουμένως, έφερε 0-0 με την Ιντεπεντιέντε δελ Βάγε εκτός έδρας, ενώ έμεινε στο 2-2 με την Ντεφένσα ι Χουστίσια για το πρωτάθλημα. Σε όλα αυτά είχε πολλές και σημαντικές απουσίες. Συνολικά μετράει πέντε σερί ματς χωρίς ήττα (3-2-0)

Το στοίχημα στην Liga Profesional Αργεντινής είναι συγκλονιστικό με σπουδαίες αναμετρήσεις στο κουπόνι και τεράστιο ενδιαφέρον αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πολλές ομάδες νιώθουν πως μπορούν να χτυπήσουν τον τίτλο. Στο Ινστιτούτο Κόρδοβα – Μπόκα Τζούνιορς το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες τοποθετείται στο 2,06** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΡΔΟΒΑ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του ματς Ινστιτούτο Κόρδοβα – Μπόκα Τζούνιορς το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την ενέργεια που θα καταθέσουν στο γήπεδο. Η Ινστιτούτο Κόρδοβα ξέρει πως υστερεί σε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά από την άλλη θέλει να εκμεταλλευτεί την κούραση που ίσως να έχει η Μπόκα Τζούνιορς. Η οποία με τη σειρά της βρίσκει λύσεις σε όσα την απασχολούν και δείχνει πως έχει δυνατή νοοτροπία. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Ινστιτούτο Κόρδοβα δεν έχει στο μάξιμουμ τον μέσο Μπότσι και τους επιθετικούς Μπαταγίνι και Ροντρίγκες. H Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει τον κίπερ Μπρέι τον μπακ Μπλοντέλ και τους χαφ Μεδίνα, Σενόν, Έκι Φερνάντες.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ