Ιντερνασιονάλ-Ροζάριο Σεντράλ (24/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Δυνατή αναμέτρηση Ιντερνασιονάλ – Ροζάριο Σεντράλ για το Copa Sudamericana με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Estadio Beira – Rio» η Ιντερνασιονάλ φιλοξενεί τη Ροζάριο Σεντράλ (24/07/2024, 03:30) για το δεύτερο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο του γύρου των νοκ άουτ play – offs του Copa Sudamericana. Η Ροζάριο Σεντράλ επικράτησε στο πρώτο ματς με 1-0. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας δεν υπάρχει παράταση και οι ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε σούπερ επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Για το Ιντερνασιονάλ – Ροζάριο Σεντράλ οι αποδόσεις συναρπάζουν. Ο άσος της Ιντερνασιονάλ πληρώνει 1,52** και το διπλό της Ροζάριο Σεντράλ το συναντάμε στο 5,91** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, σε όλα τα σπουδαία ματς του κουπονιού είναι διαθέσιμη η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ιντερνασιονάλ – Ροζάριο Σεντράλ τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί, αλλά η σειρά με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Ροζάριο Σεντράλ παραμένει ανοικτή και φυσικά οι δύο ομάδες υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουν την πρόκριση. Να σημειώσουμε πως εκείνη που θα περάσει αναμετρηθεί με την Φορταλέζα στους «16».

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ιντερνασιονάλ και τη Ροζάριο Σεντράλ;

  • 1 νίκη η Ιντερνασιονάλ
  • 1 ισοπαλία
  • 1 νίκη η Ροζάριο Σεντράλ
  • 2-2 γκολ

Η Ιντερνασιονάλ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο μιας και μόλις στις 11 Ιουλίου ο προπονητής Εδουάρδο Κοουδέτ αποχώρησε από το κλαμπ. Την ομάδα πλέον έχει αναλάβει ο Ρόζερ Μασάδο, που έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στην Μποταφόγκο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας (21/7). Η Ιντερνασιονάλ εδώ και καιρό δεν πατάει καλά στα πόδια της κι ελπίζει πως η πρόσληψη του Ρόζερ Μασάδο θα αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό της και θα της επιτρέψει να βρει τον καλό της εαυτό προκειμένου να κοιτάξει ψηλά μιας και όταν άρχισε την πορεία της στο Copa Sudamericana είχε βλέψεις διεκδίκησης του τίτλου.

Η Ροζάριο Σεντράλ έχει αποκτήσει μομέντουμ. Μπορεί να επέστρεψε από τη διακοπή για το Copa America 2024 με αναπάντεχη ήττα – αποκλεισμό με 1-0 από την Μπαράκας Σεντράλ στο Copa Argentina, αλλά έπειτα ανέβασε το επίπεδο της απόδοσής της. Νίκησε με 1-0 την Ιντερνασιονάλ εντός έδρας πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και ακολούθησε μια ακόμη επιτυχία, αυτή την φορά με 4-2 επί της Σαρμιέντο εντός έδρας για την Liga Profesional Argentina. Έτσι, πηγαίνει με άλλον αέρα στη Βραζιλία και νιώθει πολύ καλά για τις πιθανότητές της να κλείσει την υπόθεση πρόκριση και να συνεχίσει το ταξίδι της στο Copa Sudamericana.

Το στοίχημα στο Copa Sudamericana περνάει σε άλλο επίπεδο με δεδομένο πως στο κουπόνι εμφανίζονται τα κρίσιμα ματς του γύρου των νοκ άουτ play – offs που καθορίζουν τις προκρίσεις. Η Ιντερνασιονάλ και η Ροζάριο Σεντράλ θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του Ιντερνασιονάλ – Ροζάριο Σεντράλ το στοίχημα για τις δύο ομάδες αποτελεί και μια μεγάλη πρόκληση. Η Ιντερνασιονάλ καλείται να βρει πάρα πολύ γρήγορα τον καλό της εαυτό για να κάνει την ανατροπή, ενώ η Ροζάριο Σεντράλ θα επιδιώξει να βελτιωθεί εκτός έδρας, αλλά και να κοιτάξει την άμυνά της που ενίοτε είναι ευάλωτη. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Ιντερνασιονάλ έχει σημαντικές απουσίες με ως και οκτώ παίκτες πιθανότατα να μένουν εκτός. Από την άλλη, η Ροζάριο Σεντράλ δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ