Καϊζερσλάουτερν-Αννόβερο, λαμπρή πρεμιέρα

Reading time3 λ

Πλούσιες προσφορές για live στοίχημα μας περιμένουν στο παιχνίδι της Καϊζερσλάουτερν με το Αννόβερο.

Ποδαρικό στη νέα σεζόν κάνουμε ουσιαστικά από σήμερα, αφού πολλά πρωταθλήματα ανοίγουν την αυλαία τους και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η μονομαχία Καϊζερσλάουτερν-Αννόβερο, με την οποία ξεκινά στις 21:30 η γερμανική 2.Bundesliga, θα κλέψει την παράσταση, αφού διασταυρώνουν τα ξίφη τους δύο ομάδες με σημαντική ιστορία.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας, η Καϊζερσλάουτερν επιστρέφει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Μπορεί να μην έχει κάνει σπουδαία πράγματα ως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι, όμως, διαθέτει μια «βαριά φανέλα», ισχυρή έδρα και θέλει να ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο την προσπάθεια επιβίωσης. Το Αννόβερο, από την πλευρά του, θα επιχειρήσει να ξεφύγει από τη μετριότητα. Έχει νέο προπονητή τον Στέφαν Λάιτλ, ο οποίος πέρυσι εργαζόταν στην Bundesliga και την Γκρόιτερ Φιρτ, έκανε πολλές μεταγραφές και θα επιδιώξει να μπει «σφήνα» στις διεκδικήτριες της ανόδου.

«ΣΕΝΤΡΑ» ΣΕ ΔΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα και στη δανέζικη Superliga, με το παιχνίδι Μίντιλαντ-Ράντερς. Σε επιστροφή στην κορυφή στοχεύει ξεκάθαρα η κυπελλούχος Μίντιλαντ, αν και δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήρια μεταγραφικά. Την ίδια στιγμή, η Ράντερς, η οποία απέτυχε την περασμένη σεζόν, τερματίζοντας έκτη, θα επιχειρήσει να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά δεν έχει ενισχυθεί ουσιαστικά. Λίγο βορειότερα παίζουν Χόνκα-Λάχτι για τη 14η αγωνιστική της φινλανδικής Veikkausliga. Πληγωμένη η τρίτη Χόνκα, έπειτα από την οδυνηρή ανατροπή που υπέστη από τη Σεϊναγιόεν, κάτι που ισχύει και για την ενδέκατη Λάχτι, η οποία συνετρίβη από την Κουόπιο.

Οι προβολείς κατευθύνονται και στην έναρξη της πολωνικής Ekstraklasa. «Σέντρα» με το ματς Ρακόβ Τσεστόχοβα-Βάρτα Πόζναν. Η κυπελλούχος Ρακόβ Τσεστόχοβα προέρχεται από τη νίκη επί της πρωταθλήτριας Λεχ Πόζναν στο Σούπερ Καπ και φέτος φιλοδοξεί να «χτυπήσει» τον τίτλο. Αποδυναμώθηκε η Βάρτα Πόζναν που θα δώσει μάχη για την παραμονή. Ακολουθεί το Ζαγκλέμπιε Λούμπιν-Σλασκ Βρότσλαβ, στο οποίο οι δύο ομάδες προσέρχονται με στόχο την άνετη επιβίωσή τους στη σεζόν.

Ξεκίνημα έχουμε και στη ρουμανική Liga I. Πρώτη κόντρα το Χέρμανσταντ-Μιοβένι. Η Χέρμανσταντ επέστρεψε άμεσα στα μεγάλα σαλόνια με το βλέμμα στην παραμονή, αλλά θα είναι ξανά… ξεσπιτωμένη, παίζοντας στο Μεντιάς. Ίδιος και ο στόχος της Μιοβένι. Σπουδαία μάχη αναμένεται στο Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα-Σέπσι. Η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα κάνει νέα αρχή με προπονητή τον Λάζλο Μπάλιντ και θα κυνηγήσει τη διατήρηση των κεκτημένων, δηλαδή την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Η κυπελλούχος Σέπσι, όμως, έρχεται ενισχυμένη ψυχολογικά, αφού κέρδισε την πρωταθλήτρια Κλουζ στο Σούπερ Καπ και είναι διαρκώς ανερχόμενη.

18:00   Χόνκα-Λάχτι                                             Veikkausliga Φινλανδίας

18:30   Χέρμανσταντ-Μιοβένι                              Liga I Ρουμανίας

19:00   Ρακόβ Τσεστόχοβα-Βάρτα Πόζναν           Ekstraklasa Πολωνίας

20:00   Μίντιλαντ-Ράντερς                                    Superliga Δανίας

21:30   Καϊζερσλάουτερν-Αννόβερο                    2.Bundesliga Γερμανίας

21:30   Ζαγκλέμπιε Λούμπιν-Σλασκ Βρότσλαβ   Ekstraklasa Πολωνίας

21:30   Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα-Σέπσι               Liga I Ρουμανίας