Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι, το πρώτο εισιτήριο

Reading time3 λ

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι είναι διαθέσιμες σπουδαίες προσφορές για live στοίχημα

Το Σάββατο στις 19:45 διεξάγεται ο πρώτος προημιτελικός του FA Cup, Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι, από τον οποίο θα προκύψει η πρώτη ομάδα που θα αγωνιστεί σε ημιτελικό στο «Wembley». Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπέρνλι υπάρχει διαφορά μίας κατηγορίας, αν και το πιθανότερο είναι πώς του χρόνου θα παίζουν πάλι στην ίδια, καθώς η Μπέρνλι είναι η πρωτοπόρος της Championship και κατά 99% θα ανέβει. Φυσικά, η Μάντσεστερ Σίτι είναι το πολύ μεγάλο φαβορί, αυτό φαίνεται και από την απόδοση της πιθανής νίκης της, με τον άσο στο 1,18* στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπρόσθετο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση προσδίδει το γεγονός πώς στον πάγκο της Μπέρνλι βρίσκεται ο Βίνσεντ Κομπανί, πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας συνδέσει το όνομα του με την αλλαγή εποχής της.

Στην Premier League από το σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν δύο αναμετρήσεις ομάδων με «βαριά» φανέλα και μεγάλη ιστορία στο πρωτάθλημα αγγλίασ, που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Νωρίς το απόγευμα γίνεται το Γουλβς-Λιντς και λίγο αργότερα το Τσέλσι-Έβερτον, με τις Λιντς, Έβερτον να είναι οι ομάδες που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη βαθμών.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ BUNDESLIGA

Στην Bundesliga, σε ένα ντέρμπι της περιοχής του Ρήνου, διεξάγεται το Ντόρτμουντ-Κολωνία, με την Ντόρτμουντ να έχει την ευκαιρία με νίκη να προσπεράσει την Μπάγερν, ώστε να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια, θα έχει αγώνα περισσότερο, περιμένοντας την αυριανή αναμέτρηση της Μπάγερν. Από εκεί και πέρα, αρκετά αμφίρροπες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αναμένονται να είναι οι Στουτγάρδη-Βόλφσμπουργκ, Χόφενχαϊμ-Χέρτα.

Στη Serie A το βραδινό παιχνίδι Ουντινέζε-Μίλαν παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, βαθμολογικά κυρίως για τη Μίλαν. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη και τελευταία θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League, νιώθοντας όμως «καυτή» την «ανάσα» της Ρόμα που ακολουθεί στο -1.

Στην Primera Division, διεξάγεται το βράδυ ένας αρκετά ενδιαφέρον αγώνας, τουλάχιστον λόγω ονομάτων των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτόν, το Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια. Έστω κι αν φέτος η Ατλέτικο Μαδρίτης κάνει απλά μία συνηθισμένη σεζόν στη λαλιγκα, μένοντας πίσω από τη γνωστή δυάδα της κορυφής του πρωταθλήματος. Την ίδια στιγμή, η Βαλένθια παλεύει για την παραμονή της.

Απόψε ξεκινάει και η διαδικασία των πλέι άουτ για τη Superleague, χωρίς να υπάρχει το πολύ μεγάλο παιχνίδι, αφού οι τρεις ομάδες που έχουν μείνει λίγο πιο πίσω δεν παίζουν μεταξύ τους. Οι δύο ουραγοί αγωνίζονται εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, στους αγώνες Λαμία-ΠΑΣ Γιάννενα και ΟΦΗ-Λεβαδειακός, ενώ ανάμεσα σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις διεξάγεται και το παιχνίδι της τρίτης, το Ατρόμητος-Ιωνικός.

16:30     Χόφενχαϊμ-Χέρτα           Bundesliga

16:30     Στουτγάρδη-Βόλφσμπουργκ     Bundesliga

17:00     Γουλβς-Λιντς     Premier League

17:30     ΟΦΗ-Λεβαδειακός        Superleague 

19:30     Ντόρτμουντ-Κολωνία   Bundesliga                        

19:30     Τσέλσι-Έβερτον                                Premier League

19:30     Ατρόμητος-Ιωνικός        Superleague 

19:45     Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι          FA Cup

21:00     Λαμία-ΠΑΣ Γιάννενα     Superleague  

22:00     Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια   Primera Division

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές