Με φόντο τα πλέι-οφ στο «Νησί»

Reading time4 λ

Σημαντικά ματς και μεγάλες προσφορές για live στοίχημα υπάρχουν στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας.

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έφεραν σε αγρανάπαυση την Premier League και την Championship, ωστόσο οι χαμηλότερες κατηγορίες της αγγλικής πυραμίδας δε θα μας αφήσουν να πλήξουμε, παρότι το πρόγραμμα έχει περικοπές. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια τόσο της League One όσο και της League Two, κάποια εκ των οποίων θα παίξουν ρόλο στην κούρσα για την είσοδο στα πλέι-οφ, με το ζευγάρι Ίπσουιτς-Πλίμουθ να ξεχωρίζει.

Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με την Ίπσουιτς να παίζει ένα από τα γερά χαρτιά της για να προλάβει την εξάδα της League One. Εκεί που έχει εγκατασταθεί η Πλίμουθ, η οποία στοχεύει να ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοση της ιστορίας της, διατηρώντας για έβδομο σερί ματς ανέπαφη την εστία της. Σημαντικό το Σέφιλντ Γουένσνεϊ-Τσέλτεναμ, κυρίως για την οικοδέσποινα, που θέλει να επιστρέψει στη ζώνη των πλέι-οφ.

Στα χαμηλά στρώματα, κυριαρχεί το Γουίμπλεντον-Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ. Η Γουίμπλεντον θέλει να τερματίσει τη «μαύρη» επίδοση των 19 αγώνων δίχως νίκη ώστε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη κόντρα στην απρόβλεπτη Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ. Στο Ντόνκαστερ-Τσάρλτον, η γηπεδούχος παίζει τις τελευταίες ελπίδες παραμονής, ενώ αναμετρώνται ακόμη Άκρινγκτον-Τζίλιγχαμ και Σριούσμπερι-Λίνκολν, με τις δύο φιλοξενούμενες να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς.

Σάββατο 26/3

17:00   Άκρινγκτον-Τζίλιγχαμ                               League One

17:00   Γουίμπλεντον-Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ        League One

17:00   Ίπσουιτς-Πλίμουθ                                     League One

17:00   Ντόνκαστερ-Τσάρλτον                              League One

17:00   Σέφιλντ Γουένσνεϊ-Τσέλτεναμ                  League One

17:00   Σριούσμπερι-Λίνκολν                               League One

Η κόντρα Πορτ Βέιλ-Σάτον Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην 39η αγωνιστική της League Two. Με όπλο την έδρα αλλά και την καλή αγωνιστική της κατάσταση, η Πορτ Βέιλ θέλει να κάνει άλμα προς την επτάδα, κάτι που επιδιώκει και η Σάτον Γιουνάιτεντ, η οποία είναι ασταθής το τελευταίο διάστημα. Στο επίκεντρο θα βρεθεί και το ματς Έξετερ-Στίβενεϊτζ. Η Έξετερ στοχεύει σε παραμονή στη δεύτερη θέση κόντρα στη Στίβενεϊτζ, που ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό, αλλά θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Στιβ Έβανς.

Δυνατό ζευγάρι το Καρλάιλ-Μπρίστολ Ρόβερς. Εντυπωσιακή η οικοδέσποινα μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, θέλει να απομακρυνθεί κι άλλο από τα επικίνδυνα μονοπάτια, τη στιγμή που η Μπρίστολ Ρόβερς κάνει συνεχή άλματα, ευρισκόμενη πλέον μια ανάσα από την προνομιούχο τριάδα. Στο Νορθάμπτον-Χάρτλπουλ, η ασταθής Νορθάμπτον θέλει να κρατηθεί στην τρίτη θέση, αλλά η Χάρτλπουλ είναι απρόβλεπτη. Όσο για τα ματς Κόλτσεστερ-Τρανμίρ και Μπράντφορντ-Νιούπορτ Κάουντι, τόσο η Τρανμίρ όσο και η Νιούπορτ Κάουντι θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τις διατηρήσουν στη ζώνη των πλέι-οφ.

Σάββατο 26/3

17:00   Έξετερ-Στίβενεϊτζ                                     League Two

17:00   Καρλάιλ-Μπρίστολ Ρόβερς                      League Two

17:00   Κόλτσεστερ-Τρανμίρ                                League Two

17:00   Κρόουλι-Ρότσντεϊλ                                   League Two

17:00   Λέιτον Όριεντ-Μπάροου                           League Two

17:00   Μπράντφορντ-Νιούπορτ Κάουντι             League Two

17:00   Νορθάμπτον-Χάρτλπουλ                          League Two

17:00   Όλνταμ-Μάνσφιλντ                                   League Two

17:00   Πορτ Βέιλ-Σάτον Γιουνάιτεντ                   League Two

17:00   Σάλφορντ Σίτι-Γουόλσολ                          League Two

17:00   Σκάνθορπ-Χάρογκεϊτ Τάουν                     League Two