Μίντλεσμπρο-Γουέστ Μπρομ, το πρώτο ντέρμπι

Reading time6 λ

Η σύγκρουση της Μίντλεσμπρο με τη Γουέστ Μπρομ στην πρεμιέρα της Championship δίνει χρώμα στο κουπόνι.

Μια σειρά από τεράστιες αναμετρήσεις μας περιμένουν στο σημερινό πρόγραμμα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Το κυρίως μέρος της πρεμιέρας της αγγλικής Championship κλέβει την παράσταση. Η μάχη Μίντλεσμπρο-Γουέστ Μπρομ, που θα αρχίσει στις 19:30, αναμένεται συναρπαστική, αφού οι δύο ομάδες συμπεριλαμβάνονται στα φαβορί για την άνοδο.

Σε σπουδαίες μεταγραφές έχει προχωρήσει η Μίντλεσμπρο, με τελευταία αυτή του Φινλανδού στράικερ Φορς. Σε συνδυασμό με την παρουσία του Κρις Γουάιλντερ στην τεχνική ηγεσία, η Μπόρο βρίσκεται για πολλούς στις βασικές υποψήφιες για το ένα από τα δύο απευθείας εισιτήρια ανόδου. Ιδιαίτερα ισχυρή είναι και η Γουέστ Μπρομ, όμως, που με τον έμπειρο Στιβ Μπρους στον πάγκο, αναμένεται να βρεθεί κι αυτή στη μάχη για τον προβιβασμό.

Τα βλέμματα κατευθύνονται και στο Κάρντιφ-Νόριτς, αφού τα Καναρίνια, τα οποία υποβιβάστηκαν από την Premier League, καλούνται να μπουν από νωρίς στο μονοπάτι της άμεσης επιστροφής. Ιδιαίτερο είναι το γειτονικό ντέρμπι Γουίγκαν-Πρέστον, όπως και το Μπλάκμπερν-ΚΠΡ, στο οποίο κάνουν ντεμπούτο καινούριοι προπονητές. Ο Γιόν Νταλ Τόμασον για τους γηπεδούχους και ο Μάικλ Μπιλ για τους Λονδρέζους. Φυσικά, ουδείς ξεχνά τη σύγκρουση Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο του Community Shield, που θα ξεκινήσει στις 19:00 στο «Κινγκ Πάουερ» του Λέστερ. Δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη «Γηραιά Αλβιόνα».

ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ «ΜΕΤΩΠΑ» ΚΑΙ Η ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Στη Γερμανία, δεσπόζει φυσικά η σύγκρουση Λειψία-Μπάγερν για το Supercup. Νωρίτερα, όμως, υπάρχουν στο μενού οι κόντρες για τον πρώτο γύρο DFB Pokal, όπου ξεχωρίζει το Ρέγκενσμπουργκ-Κολωνία. Οι Τράγοι είναι φαβορί, ωστόσο η Ρέγκενσμπουργκ έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη 2.Bundesliga. Αξιόλογο και το Έλβερσμπεργκ-Λεβερκούζεν, όπου οι Ασπιρίνες έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ τα βλέμματα κατευθύνονται και στα ματς Βικτόρια Βερολίνου-Μπόχουμ και Καρλ Τσάις Ιένα-Βόλφσμπουργκ.

Η σκωτσέζικη Premiership ανοίγει επίσης την αυλαία της. Εναρκτήριο παιχνίδι το Λίβινγκστον-Ρέιντζερς, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι θέλουν να μπουν με το δεξί, στοχεύοντας σε επιστροφή στην κορυφή. Ξεχωριστό και το Κιλμάρνοκ-Νταντί Γιουνάιτεντ. Ως πρωταθλήτρια της Championship γύρισε στη μεγάλη κατηγορία η Κιλμάρνοκ, υποδέχεται την ευρωπαία Νταντί Γιουνάιτεντ. Σασπένς θα έχουν και οι αγώνες Χαρτς-Ρος Κάουντι και Σεντ Τζόνστον-Χιμπέρνιαν.

Στη δεύτερη «στροφή» της βελγικής Pro League, όλα τα φώτα κατευθύνονται στην αναμέτρηση Σερκλ Μπριζ-Άντερλεχτ. Αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Βέστερλο αναζητεί η οικοδέσποινα, ενώ η Άντερλεχτ θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της, έπειτα από εκείνη επί της Οστάνδης. Στο Λέουβεν-Βέστερλο, αμφότερες κυνηγούν το «δύο στα δύο», ενώ στο Οστάνδη-Μαλίν, οι δύο ομάδες προσδοκούν τους πρώτους βαθμούς τους. Η ημέρα κλείνει με το Γάνδη-Σιντ Τρούιντεν. Κοινός παρονομαστής και για τις δύο το γεγονός ότι πήραν μόλις έναν βαθμό κόντρα σε Σταντάρ Λιέγης και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αν και είχαν προβάδισμα.

14:00   Βικτόρια Βερολίνου-Μπόχουμ               DFB Pokal Γερμανίας

14:00   Λίβινγκστον-Ρέιντζερς                           Premiership Σκωτίας

16:30   Έλβερσμπεργκ-Λεβερκούζεν                DFB Pokal Γερμανίας

16:30   Ρέγκενσμπουργκ-Κολωνία                     DFB Pokal Γερμανίας

17:00   Γουίγκαν-Πρέστον                                  Championship Αγγλίας

17:00   Κάρντιφ-Νόριτς                                      Championship Αγγλίας

17:00   Λούτον-Μπέρμιγχαμ                              Championship Αγγλίας

17:00   Μίλγουολ-Στόουκ                                   Championship Αγγλίας

17:00   Μπλάκμπερν-ΚΠΡ                                 Championship Αγγλίας

17:00   Μπλάκπουλ-Ρέντινγκ                             Championship Αγγλίας

17:00   Ρόδεραμ-Σουόνσι                                   Championship Αγγλίας

17:00   Χαλ-Μπρίστολ Σίτι                                 Championship Αγγλίας

17:00   Σερκλ Μπριζ-Άντερλεχτ                        Pro League Βελγίου

17:00   Κιλμάρνοκ-Νταντί Γιουνάιτεντ              Premiership Σκωτίας

17:00   Σεντ Τζόνστον-Χιμπέρνιαν                     Premiership Σκωτίας

17:00   Χαρτς-Ρος Κάουντι                                 Premiership Σκωτίας

19:00   Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι                  Community Shield Αγγλίας

19:00   Καρλ Τσάις Ιένα-Βόλφσμπουργκ          DFB Pokal Γερμανίας

19:15   Λέουβεν-Βέστερλο                                Pro League Βελγίου

19:15   Οστάνδη-Μαλίν                                      Pro League Βελγίου

19:30   Μίντλεσμπρο-Γουέστ Μπρομ                Championship Αγγλίας

21:30   Λειψία-Μπάγερν                                     Supercup Γερμανίας

21:45   Γάνδη-Σιντ Τρούιντεν                             Pro League Βελγίου