Μίλαν-Ίντερ, με φόντο τον πρώτο τίτλο

Reading time4 λ

Η σπουδαία αναμέτρηση Μίλαν-Ίντερ κλέβει την παράσταση στο σημερινό κουπόνι.

Πληθώρα συναρπαστικών αγώνων περιλαμβάνονται στο αποψινό πρόγραμμα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η μονομαχία Μίλαν-Ίντερ για το ιταλικό Supercoppa, που διεξάγεται στις 21:00 στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας είναι αυτή που κλέβει την παράσταση, με τις τα δύο «θηρία» της Λομβαρδίας να διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Για την πρωταθλήτρια Μίλαν, πάντως, η συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή. Προέρχεται από τρεις διαδοχικούς αγώνες δίχως νίκη στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων, με τελευταία την ισοπαλία στο Λέτσε για τη Serie A. Στους Ροσονέρι έχει δημιουργηθεί εσωστρέφεια και πλέον η κατάκτηση του τροπαίου μοιάζει με… φάρμακο. Αντίθετα, η κυπελλούχος Ίντερ είναι αήττητη μέσα στο 2023, αφού κέρδισε την Ελλάς Βερόνα για το πρωτάθλημα. Οι Νερατζούρι θα επιχειρήσουν να σηκώσουν την κούπα, παίρνοντας εκδίκηση για την ήττα με 3-2 στο Καμπιονάτο στις 3 Σεπτεμβρίου.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ «ΜΕΤΩΠΑ»

Με την αναμέτρηση Λιντς-Κάρντιφ ολοκληρώνεται το σκέλος των επαναληπτικών της τρίτης φάσης του αγγλικού FA Cup. Η Λιντς αναζητά την πρώτη της επιτυχία μετά τη διακοπή, υπερέχει μια κατηγορία της Κάρντιφ, η οποία έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Ντιν Γουάιτχεντ, έπειτα από την απόλυση του Μαρκ Χάντσον.

Σπουδαία ματς υπάρχουν και στη φάση των «16» του ισπανικού Copa del Rey. Η σύγκρουση Αθλέτικ Μπιλμπάο-Εσπανιόλ ξεχωρίζει, αν κι έρχονται με αντίθετα συναισθήματα. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ηττήθηκε στο ντέρμπι με τη Σοσιεδάδ για τη λαλιγκα, την στιγμή που η Εσπανιόλ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Χετάφε. Ανταγωνιστικό αναμένεται το και ματς Σπόρτινγκ Χιχόν-Βαλένθια, παρά τη διαφορά δύο κατηγοριών ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δράση υπάρχει σήμερα και στη σκωτσέζικη Premiership, με τον αγώνα Σέλτικ-Σεντ Μίρεν να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Μετά την πρόκριση στον τελικό του League Cup, η Σέλτικ θέλει να συνεχίσει τον καλπασμό της προς τον τίτλο, διατηρώντας την απόσταση των εννέα βαθμών από τους διώκτες της. Η Σεντ Μίρεν, από την πλευρά της, παλεύει για την παραμονή της στην εξάδα, αν και απέχει εδώ και τέσσερα ματς από τις νίκες. Σπουδαία είναι και η κόντρα Χαρτς-Αμπερντίν, ενώ αναμετρώνται ακόμη Λίβινγκστον-Νταντί Γιουνάιτεντ.

Τέσσερα ματς υπάρχουν σήμερα και στη βελγική Pro League. Το Σερκλ Μπριζ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ είναι αυτό που ξεχωρίζει. Η φορμαρισμένη Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, η οποία κέρδισε και την Αντβέρπ, στοχεύει στην παραμονή στη δεύτερη θέση. Η Σερκλ Μπριζ, αντίθετα, αναζητεί ανάκαμψη, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για την οκτάδα. Κρίσιμο και το Άντερλεχτ-Ζούλτε Βάρεγκεμ, που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, ενώ παίζουν ακόμη Οστάνδη-Αντβέρπ και Κορτράικ-Σερένγκ.

19:30   Οστάνδη-Αντβέρπ                                             Pro League Βελγίου

19:30   Σερκλ Μπριζ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ                  Pro League Βελγίου

20:00   Σπόρτινγκ Χιχόν-Βαλένθια                              Copa del Rey Ισπανίας

21:00   Αθλέτικ Μπιλμπάο-Εσπανιόλ                         Copa del Rey Ισπανίας

21:00   Μίλαν-Ίντερ                                                      Supercoppa Ιταλίας

21:45   Λιντς-Κάρντιφ                                                  FA Cup Αγγλίας

21:45   Άντερλεχτ-Ζούλτε Βάρεγκεμ                          Pro League Βελγίου

21:45   Κορτράικ-Σερένγκ                                           Pro League Βελγίου

21:45   Λίβινγκστον-Νταντί Γιουνάιτεντ                     Premiership Σκωτίας

21:45   Σέλτικ-Σεντ Μίρεν                                           Premiership Σκωτίας

21:45   Χαρτς-Αμπερντίν                                              Premiership Σκωτίας