Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι (27/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Το EFL Cup προσφέρει μια σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Σίτι με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «St James’ Park» η Νιούκαστλ και η Μάντσεστερ Σίτι αναμετριούνται στο πλαίσιο του 3ου γύρου του EFL Cup σε ματς που χαρακτηρίζεται ως πρόωρος τελικός. Το κίνητρο είναι στα ύψη και στις δύο μεριές για να πάρουν τη νίκη – πρόκριση. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν συναρπαστικές ευκαιρίες και αμέτρητες επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Σίτι υπάρχει παράδοση εντυπωσιακών αγώνων. Μάλιστα, πρόσφατα συναντήθηκαν στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 1-0. Συνολικά, η Σίτι μετράει δέκα σερί ματς αήττητη (8-2-0) απέναντι στη Νιούκαστλ. Ενόψει αυτού του παιχνιδιού, ο άσος προσφέρεται στο 2,66** και το διπλό στο 2,47** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Η Νιούκαστλ, έπειτα από την καταπληκτική πορεία της την περασμένη σεζόν όπου εξασφάλισε την επιστροφή της στο Champions League, δεν μπήκε εξίσου καλά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, παρόλο που άρχισε με νίκη 5-1 επί της Άστον Βίλα. Ακολούθησαν τρεις ήττες στην Premier League προτού χαρεί και πάλι μια επιτυχία (1-0 κόντρα στην Μπρέντφορντ). Στη συνέχεια απέσπασε 0-0 στην έδρα της Μίλαν στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της. Την Κυριακή (24/9) έπαιξε στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα Αγγλίας και έφυγε νικήτρια με το εμφατικό 8-0.

Η Μάντσεστερ Σίτι, πάλι, άρχισε χάνοντας το Community Shield από την Άρσεναλ στα πέναλτι, αλλά από εκεί και πέρα μετράει έξι νίκες σε έξι αγωνιστικές στην Premier League, κατέκτησε το UEFA Super Cup στα πέναλτι κόντρα στη Σεβίλλη και νίκησε με 3-1 τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι επικράτησε με 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ έπαιξε πρακτικά σε όλο το β’ μέρος με παίκτη λιγότερο.

Στο Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι τα προγνωστικά σαφώς και λαμβάνουν υπόψη τους το «φορτωμένο» πρόγραμμα των δύο ομάδων και πως παίζουν ανά τρεις – τέσσερις μέρες. Η διαχείριση του ρόστερ θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Ιδίως από την στιγμή που η Σίτι έχει σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή της καθώς απουσιάζουν οι τρεις καλύτεροι μέσοι της: Ντε Μπρόινε, Σίλβα κι ο τιμωρημένος Ρόδρι. Με τη Νιούκαστλ να διψάει για επιτυχίες, παρουσιάζονται σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η Νιούκαστλ προσπαθεί να βρει την ισορροπία της με τόσες αυξημένες υποχρεώσεις. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι συνηθισμένη σε αυτό το ρυθμό. Στο Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι το στοίχημα είναι να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους χωρίς να υποστούν… ζημιές ενόψει της συνέχειας.

Τη Νιούκαστλ μετά από αυτό το ματς την περιμένει αγώνας με την Μπέρνλι για το πρωτάθλημα που είναι must – win και στη συνέχεια υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι, πάλι, έχει τρεις απανωτές εξόδους (φωτιά) (Γουλβς, Λειψία και Άρσεναλ) και μετά ματς με την Μπράιτον… Ο προπονητής της Πεπ Γκουαρδιόλα είπε πως «έχουμε πρόβλημα» αναφερόμενος στο δύσκολο πρόγραμμα και τις σημαντικές απουσίες.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |