Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ψάχνει το θαύμα ο Ολυμπιακός

Reading time3 λ

Επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα

Τετάρτη το βράδυ, στις 20:00, διεξάγεται ο μεγάλος επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, που ξεχωρίζει από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Ο Ολυμπιακός μετά από την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, κυνηγάει ένα μικρό θαύμα, για να περάσει στον τελικό, ειδικά δεδομένης της αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων αυτή την εποχή. Είναι δύσκολο να ανατρέψει τα δεδομένα ο Ολυμπιακός, όμως είναι φαβορί για να νικήσει στο ματς, με απόδοση 2,20* στην πλατφόρμα της Betsson.

Λίγο νωρίτερα, διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, Λαμία-ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω χιονιά! Φυσικά υπάρχει αδιαφιλονίκητο φαβορί, ο ΠΑΟΚ, κάτι που έχει αντίκτυπο και στο σετ αποδόσεων για στοιχημα, με τη νίκη του να προσφέρεται σε απόδοση 1,33* στηνBetsson.

ΓΙΑ ΤΟ +5 Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ ΠΟΥ «ΚΑΙΓΕΤΑΙ»

Απόψε διεξάγονται και κάποια παιχνίδια για το πρωτάθλημα αγγλίασ , με το Άρσεναλ-Έβερτον να ξεχωρίζει. Από τη μία η Άρσεναλ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει στο +5 από την Μάντσεστερ Σίτι που την καταδιώκει, ενώ από την άλλη η Έβερτον παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Το Λίβερπουλ-Γουλβς έχει κυρίως ενδιαφέρον σχετικά με το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα του Κλοπ που διανύει μία ακόμη κακή αγωνιστική περίοδο.

Ταυτόχρονα, θα ολοκληρωθεί η φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας με ακόμη τέσσερις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν τα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ, το πρώτο επειδή περιλαμβάνει ομάδες της Premier League, το δεύτερο καθώς παίζουν δύο ομάδες που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζονται του χρόνου στην ίδια κατηγορία.

Αγώνες Κυπέλλων έχουμε και σε άλλες δύο χώρες, νοκ άουτ παιχνίδια για τα προημιτελικά στοCoupe de France, όπου ξεχωρίζει το Ναντ-Λανς, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο πρώτος ημιτελικός του Copa del Rey, Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο, εκεί που υπάρχει και επαναληπτικός.

18:00 Λαμία-ΠΑΟΚ                                         Κύπελλο Ελλάδας

19:15 Ναντ-Λανς                                             Coupe de France

20:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ                                 Κύπελλο Ελλάδας

21:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ        FA Cup

21:45 Άρσεναλ-Έβερτον                                               Premier League

21:45 Λίβερπουλ-Γουλβς                             Premier League

21:55 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ                        FA Cup

22:00 Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο     Copa del Rey

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές