Ολυμπιακός-Ατρόμητος, με ισχυρή παράδοση

Reading time4 λ

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο μας περιμένουν εξαιρετικές προσφορές για ποντάρισμα.

Μετά τη λάμψη των ημιτελικών του Παγκόσμιου, αρχίζουμε σταδιακά να στρεφόμαστε στη συλλογική δράση και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Το δεύτερο σκέλος των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο, με το ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος που αρχίζει στις 19:30 να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά θα επιχειρήσουν να κάνουν οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός είχε θετικό πρόσημο στη μίνι προετοιμασία που έκανε στο διάστημα διακοπής και επικράτησε της Νότιγχαμ στο τελευταίο τεστ με 1-0. Εξαιρετικό πρόσημο είχε και το φιλικό του Ατρόμητου με τη Νότιγχαμ, την οποία νίκησε με 3-2. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει ήδη μια φορά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο του πρωταθλήματος (με 2-0). Επιπλέον, ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχός στο παρελθόν των αναμετρήσεων με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού είναι αήττητος με απολογισμό επτά νικών σε δέκα ματς.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Σημαντική είναι και η μονομαχία Παναθηναϊκός-Βόλος. Ο πρωτοπόρος της Super League, Παναθηναϊκός, παρέμεινε αήττητος και στα φιλικά που έδωσε στην Κύπρο, με τελευταίο αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα και θέλει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του στον θεσμό. Ο Βόλος, που επικράτησε στο φιλικό με τη Λαμία, θέλει να αποδειχθεί ανταγωνιστικός, αν και δεν έχει κερδίσει ποτέ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Παναθηναϊκό. Αξιόλογη αναμένεται και η κόντρα Κηφισιά-ΑΕΚ. Πρωτοπόρος και «απόλυτη» στον δεύτερο όμιλο της Betsson Super League 2 η Κηφισιά, που νίκησε και τον ΟΦ Ιεράπετρας, θα επιχειρήσει να ορθώσει ανάστημα απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία παραμένει φορμαρισμένη, όπως φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό με τον ΟΦΗ.

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της κυπριακής Α’ Κατηγορίας ανοίγει απόψε με δύο παιχνίδια. Ξεχωρίζει το ματς Απόλλων Λεμεσού-Δόξα Κατωκοπιάς, που είναι το παρθενικό στο ολοκαίνουριο στάδιο της Λεμεσού. Να μειώσει την απόσταση από την κορυφή θα προσπαθήσει ο πρωταθλητής Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Η Δόξα Κατωκοπιάς, αντίθετα, παλεύει να απομακρυνθεί από τα χαμηλά στρώματα, αλλά ηττήθηκε από την ΑΕΚ Λάρνακας. Την ίδια ώρα κοντράρονται Ένωση Νέων Παραλιμνίου-ΑΕΛ Λεμεσού, θέλοντας να βρουν τον δρόμο της επιστροφής στις επιτυχίες.

Στη δράση επιστρέφει μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο και στη σκωτσέζικη Premiership με την αναμέτρηση Ρέιντζερς-Χιμπέρνιαν. Με νέο προπονητή τον Μάικλ Μπιλ, ο οποίος αντικατέστησε τον Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, η Ρέιντζερς ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα με στόχο να μείνει «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου. Η Χιμπέρνιαν, στον αντίποδα, ψάχνει ανάκαμψη και την είσοδο στην εξάδα. Μεγάλο ντέρμπι υπάρχει και στη ρουμάνικη Liga I, όπου κοντράρονται Στεάουα-Κλουζ. Να μείωσε στους έξι βαθμούς την απόσταση από την κορυφή θέλει η Στεάουα, να βρεθεί στο ρετιρέ σκοπεύει η Κλουζ.

17:30   Παναθηναϊκός-Βόλος                                       Κύπελλο Ελλάδας

19:00   Απόλλων Λεμεσού-Δόξα Κατωκοπιάς           Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:00   Ένωση Νέων Παραλιμνίου-ΑΕΛ Λεμεσού    Α’ Κατηγορία Κύπρου

19:30   Ολυμπιακός-Ατρόμητος                                   Κύπελλο Ελλάδας

20:00   Στεάουα-Κλουζ                                                 Liga I Ρουμανίας

21:30   Κηφισιά-ΑΕΚ                                                   Κύπελλο Ελλάδας

22:00   Ρέιντζερς-Χιμπέρνιαν                                      Premiership Σκωτίας