Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, καυτή ρεβάνς

Reading time3 λ

Σε πρώτο πλάνο στο κουπόνι του στοιχήματος βρίσκεται ο μεγάλος επαναληπτικός Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και στο σημερινό πρόγραμμα και στην Betsson το παιχνίδι γίνεται πάντα με υψηλές αποδόσεις. Το φινάλε της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κλέβει την παράσταση, αφού στις 19:30 υπάρχει η ρεβάνς του ζευγαριού Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, η οποία παραμένει «καυτή» και το εισιτήριο για την τετράδα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το αγωνιστικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα, βέβαια, το έχει ο ΠΑΟΚ. Αφενός διότι κουβαλά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ένα ισχυρό προβάδισμα μετά τη νίκη του με 2-0 στον πρώτο αγώνα την περασμένη Τετάρτης. Αφετέρου, η επικράτηση με 3-0 μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο ντέρμπι της Super League, τονώνει ακόμα περισσότερο το ηθικό του Δικεφάλου του Βορρά. Βέβαια, το Τριφύλλι, με όπλο τη συμπαράσταση των φιλάθλων του θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση και να συνεχίσει την υπεράσπιση των κεκτημένων του στον θεσμό. Νωρίτερα υπάρχει η αναμέτρηση Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου. Το προβάδισμα για την πρόκριση βρίσκεται στα χέρια της Λαμίας, η οποία είχε επικρατήσει με 2-1 του Απόλλωνα Παραλιμνίου πριν μια εβδομάδα στις Σέρρες.

ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στο ισπανικό Copa del Rey, που επίσης βρίσκεται στα προημιτελικά, απόψε δεσπόζει η μονομαχία Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης. Εξίσου σημαντική, όμως, είναι και η κόντρα Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η φιναλίστ της περασμένης σεζόν, Βαλένθια, έχει πάντα το βλέμμα της στο τρόπαιο, κάτι που ισχύει και για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι οποία ηττήθηκε στους τελικούς του 2020 και του 2021. Για την ολλανδική Eredivisie αναμετρώνται απόψε Γκρόνινγκεν-Καμπούρ, σε ένα ματς που αμφότερες «καίγονται», αφού δίνουν μάχη για την παραμονή.

Σήμερα ξεκινά και το φάιναλ-φορ του σαουδαραβικού Super Cup με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών. Όλα τα βλέμματα, βέβαια, βρίσκονται στη δεύτερη κατά σειρά μονομαχία, Αλ Ιτιχάντ-Αλ Νασρ, στην οποία ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κάνει τη δεύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της Αλ Νασρ, επιδιώκοντας να την οδηγήσει στον τελικό. Στον πρώτο ημιτελικό συγκρούονται Αλ Φέιχα-Αλ Χιλάλ. Η κυπελλούχος Αλ Φέιχα θα επιχειρήσει να θέσει νοκ-άουτ την πρωταθλήτρια Αλ Χιλάλ.

17:00   Αλ Φέιχα-Αλ Χιλάλ                                       Super Cup Σαουδικής Αραβίας

17:30   Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου                      Κύπελλο Ελλάδας

19:30   Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ                                   Κύπελλο Ελλάδας

19:45   Γκρόνινγκεν-Καμπούρ                                  Eredivisie Ολλανδίας

20:00   Αλ Ιτιχάντ-Αλ Νασρ                                      Super Cup Σαουδικής Αραβίας

21:00   Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο                       Copa del Rey Ισπανίας

22:00   Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης           Copa del Rey Ισπανίας