ΠΑΟΚ-Καλαμάτα, με ισχυρό αβαντάζ

Reading time5 λ

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚΚαλαμάτα περιλαμβάνει συναρπαστικές επιλογές για live στοιχημα.

Πολλαπλά «μέτωπα» με μεγάλο ενδιαφέρον συναντάμε στο σημερινό μενού και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Το πρώτο σκέλος των επαναληπτικών του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται απόψε και το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Καλαμάτα, που ανταμώνει στις 21:00, φαντάζει ελκυστικό, έστω κι αν οι γηπεδούχοι έχουν ισχυρό αβαντάζ για την πρόκριση μετά την επικράτησή τους στην πρώτη αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μειώνει διαρκώς την απόστασή του από την κορυφή της Super League, προερχόμενος από την εμφατική νίκη στη Λαμία, βρίσκεται ουσιαστικά με το ένα… πόδι στα προημιτελικά. Στο πρώτο ματς στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, νίκησε με 2-0. Με την ισχύ της έδρας λογικά θα επιβεβαιώσει την πρόκρισή του. Βέβαια, η Καλαμάτα, η οποία κέρδισε εύκολα τον ΠΑΟ Ρουφ στο πλαίσιο της Betsson Super League 2, θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική. Νωρίτερα υπάρχει η κόντρα Athens Kallithea-Λαμία. Απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, έπειτα από το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα. Η Athens Kallithea, πάντως, παραμένει αήττητη με τον Γιώργο Σίμο στο τιμόνι και παλεύει για πλησιάσει την κορυφή της Betsson Super League 2, την ώρα που Λαμία ακόμα ψάχνει την πρώτη της επιτυχία με τον Σάββα Παντελίδη, παραμένοντας χαμηλά στη Super League.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ

Συναρπαστικό είναι το πρωτάθλημα της γαλλικής Ligue 2, με τη 18η αγωνιστική να διεξάγεται σήμερα. Κυριαρχεί η μεγάλη μάχη κορυφής Χάβρη-Σοσό. Η πρωτοπόρος Χάβρη, που έφερε ισοπαλία με την Παρί, θα επιδιώξει να διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τους διώκτες της. Η Σοσό, στον αντίποδα, «έπεσε» από την προνομιούχο πρώτη δυάδα, χάνοντας στη μάχη με την Μπορντό. Σημαντική είναι και η μονομαχία Καέν-Μπορντό. Επτά πόντους μακριά βρίσκεται η ντεφορμέ Καέν από τη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκεται η Μπορντό, που «πληγώθηκε» χάνοντας στο Coupe de France από την Ρεν. Οι προβολείς κατευθύνονται επίσης στους αγώνες Αμιάν-Γκινγκάμπ και Πο-Γκρενόμπλ.

Απόψε έχουμε και τις συγκρούσεις για τα προημιτελικά του αγγλικού EFL Trophy. Δεσπόζει η αναμέτρηση Μπρίστολ Ρόβερς-Πλίμουθ. Δύο ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση στη League One, με την Μπρίστολ Ρόβερς να πλησιάζει τη ζώνη των πλέι-οφ και την Πλίμουθ να κατοικοεδρεύει στην κορυφή. «Βαριά» είναι τα ονόματα στο ζευγάρι Μπόλτον-Πόρτσμουθ, αλλά η Μπόλτον βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική μοίρα από την Πόρτσμουθ. Με φόντο την τετράδα, κοντράρονται ακόμη Λίνκολν-Άκρινγκτον και Τσέλτεναμ-Σάλφορντ Σίτι.

16:30   Athens Kallithea-Λαμία                            Κύπελλο Ελλάδας

21:00   Λίνκολν-Άκρινγκτον                                 EFL Trophy Αγγλίας

21:00   ΠΑΟΚ-Καλαμάτα                                     Κύπελλο Ελλάδας

21:45   Μπόλτον-Πόρτσμουθ                                EFL Trophy Αγγλίας

21:45   Μπρίστολ Ρόβερς-Πλίμουθ                      EFL Trophy Αγγλίας

21:45   Τσέλτεναμ-Σάλφορντ Σίτι                        EFL Trophy Αγγλίας

21:45   Αμιάν-Γκινγκάμπ                                      Ligue 2 Γαλλίας

21:45   Καέν-Μπορντό                                           Ligue 2 Γαλλίας

21:45   Χάβρη-Σοσό                                               Ligue 2 Γαλλίας

21:45   Νιμ-Μετς                                                    Ligue 2 Γαλλίας

21:45   Παρί-Ντιζόν                                               Ligue 2 Γαλλίας

21:45   Πο-Γκρενόμπλ                                           Ligue 2 Γαλλίας

21:45   Κεβιγί Ρουέν-Μπαστιά                             Ligue 2 Γαλλίας

21:45   Ροντέζ-Νιόρ                                               Ligue 2 Γαλλίας

21:45   Σεντ Ετιέν-Λαβάλ                                      Ligue 2 Γαλλίας

21:45   Βαλενσιέν-Ανεσί                                        Ligue 2 Γαλλίας