Play off στο Copa Sudamericana με σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Reading time2 λ

Πληθώρα επιλογών για στοιχημα στα play off για την πρόκριση στους «16» του Copa Sudamericana.

Ξημερώματα Τετάρτης διεξάγονται τα τρία πρώτα παιχνίδια των play off Copa Sudamericana για την πρόκριση στους «16». Βρισκόμαστε στη φάση όπου οι τρίτες ομάδες από την φάση των ομίλων του Copa Libertadores αντιμετωπίζουν τις δεύτερες των ομίλων του Copa Sudamericana. Ένας έξτρα γύρος -όπως και στην Ευρώπη- που προσφέρεται και για online στοιχημα. Μάλιστα έχει γίνει ήδη η κλήρωση και γνωρίζουν και την πιθανή επόμενη αντίπαλο τους στη φάση των «16» του θεσμού.

ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Το πρώτο παιχνίδι χρονικά είναι το Κόλο Κόλο-Αμέρικα Μινέιρο, με την Κόλο Κόλο από τη Χιλή να έχει ως «όπλο» την εμπειρία της από ανάλογες διοργανώσεις. Αντιθέτως, η Αμέρικα Μινέιρο, είναι από τις πιο άπειρες ομάδες της Βραζιλίας σε διασυλλογικές διοργανώσεις. Τις περισσότερες φορές, όπως και φέτος, παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό όμως παμε στοιχημα ότι θα κάνει ότι μπορεί για να προκριθεί. Ούτε η Κόλο Κόλο είναι στα καλύτερα της αυτή την εποχή και βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας στη Χιλή. Παρόλα αυτά στις Αποδόσεις του αγώνα Κόλο Κόλο-Αμέρικα Μινέιρο θεωρείται δυνατό φαβορί και ο άσος της προσφέρεται στο 1,78** στην Betsson. Όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στους «16» την βραζιλιάνικη Μπραγκαντίνο.

ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ Η ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Στο Εκουαδόρ διεξάγεται το Μπαρτσελόνα Χουαγιακίλ-Εστουδιάντες, αλλά σε μία πόλη που δεν είναι σε μεγάλο υψόμετρο. Η Μπαρτσελόνα έρχεται από το Copa Libertadores, δεν είναι στα καλύτερα της αυτή την περίοδο, με απολογισμό πέντε ήττες σε επτά ματς (1-1-5). Αντιθέτως η Εστουδιάντες από την Αργεντινή και το copa sudamericana με στοιχημα να διατηρήσει το αήττητο του τελευταίου μηνός. Έστω κι αν φέρνει πολλές ισοπαλίες, αφού μετρά τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια που δεν έχει χάσει. Όμως, μακριά από την έδρα της έχει μόνο μία ήττα στους 10 τελευταίους αγώνες, με πέντε νίκες. Όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στους «16» την βραζιλιάνικη Γκοϊάς.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Η Κορίνθιανς στο πρωτάθλημα Βραζιλίας έχει μείνει πολύ πίσω, συνεχίζει στο κύπελλο, αλλά έχει και την ευκαιρία να κατακτήσει έναν τίτλο ακόμη μέσω του Copa Sudamericana. Φτάνει να περάσει το πρώτο εμπόδιο, την Ουνιβερσιτάριο Λίμα από το Περού, αντίπαλος αρκετά πιο χαμηλά σε δυναμικότητα. Στη συνέχεια τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα, καθώς όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στους «16» την αργεντίνικη Νιούελς Όλντ Μπόις.

01:00     Κόλο Κόλο-Αμέρικα Μινέιρο      Copa Sudamericana

03:00     Μπαρτσελόνα ΧουαγιακίλΕστουδιάντες            Copa Sudamericana

03:30     ΚορίνθιανςΟυνιβερσιτάριο Λίμα            Copa Sudamericana

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |