Πόρτσμουθ-Ρόδεραμ, δύσκολη αποστολή

Reading time2 λ

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πόρτσμουθ και τη Ρόδεραμ περιλαμβάνει σπουδαίες προσφορές για live στοίχημα.

Άκρως συναρπαστικό είναι το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Προφανώς, οι σπουδαίοι επαναληπτικοί του UEFA Champions League, που θα ξεκινήσουν στις 22:00, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Κυρίως το ζευγάρι Μπάγερν-Βιγιαρεάλ, όπου είναι όλα ανοιχτά μετά την επικράτηση της ισπανικής ομάδας στο πρώτο ματς, ενώ και η μάχη Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι δεν στερείται ενδιαφέροντος μετά την εμφατική νίκη της Βασίλισσας. Το βλέμμα, όμως, πηγαίνει και σε διαφορετικά μέτωπα, όπως η αγγλική League One, όπου το ματς Πόρτσμουθ-Ρόδεραμ έχει ξεχωριστή σημασία.

Κυρίως για τη Ρόδεραμ, η οποία μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Τσάρλτον, παραμένει εκτός της προνομιούχου πρώτης δυάδας. Οι Μίλερς είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς, ώστε να βρεθούν και πάλι σε θέση απευθείας ανόδου, αλλά η αποστολή τους στο Πόρτσμουθ δεν είναι εύκολη. Έστω κι αν η οικοδέσποινα έχασε στο Τσέλτεναμ και οι ελπίδες για της για συμμετοχή στα πλέι-οφ ουσιαστικά μηδενίστηκαν. Η Πόρτσμουθ διατηρεί ένα εξαιρετικό αήττητο σερί στο «Φράτον Παρκ» και αναμένεται να δυσκολέψει τη Ρόδεραμ.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΝΟΔΟΥ

Την ίδια ώρα διεξάγεται ακόμα ένα εξ αναβολής ματς, το Μπέρτον-Γουίγκαν, όπου το κίνητρο φαντάζει μονόπλευρο. Η πρωτοπόρος Γουίγκαν, αφού πέρασε νικηφόρα από το Λίνκολν, θα επιδιώξει το νέο τρίποντο ώστε να πραγματοποιήσει  ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου. Η Μπέρτον, βέβαια, «αναχαίτισε» το Σάββατο τη φιλόδοξη Πλίμουθ στο «Πιρέλι», υποχρεώνοντάς τη σε «λευκή» ισοπαλία και συνολικά παραμένει ανταγωνιστική στην έδρα της. Όμως, έχουν περάσει επτά χρόνια από την τελευταία επικράτησή της επί της Γουίγκαν.

Η δεύτερη αγωνιστική της σουηδικής Superettan ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα Έρεμπρο-Γιόνσεπινγκ. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τους πρώτους τους βαθμούς στη σεζόν, αφού μπήκαν με το… αριστερό στην πρεμιέρα. Η Έρεμπρο ηττήθηκε εμφατικά από την Μπράγκε, ενώ η Γιόνσεπινγκ έχασε το εντός έδρας… θρίλερ με την Εσκιλστούνα.

20:00   Έρεμπρο-Γιόνσεπινγκ                   Superettan Σουηδίας

21:45   Μπέρτον-Γουίγκαν                        League One Αγγλίας

21:45   Πόρτσμουθ-Ρόδεραμ                    League One Αγγλίας

22:00   Μπάγερν-Βιγιαρεάλ                      UEFA Champions League

22:00   Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι                 UEFA Champions League