Prime Time: Άμπεριστγουϊθ-Μπάλα, ώρα δράσης

Reading time2 λ

Εντυπωσιακές ευκαιρίες για ποντάρισμα στο βραδινό κουπόνι του στοιχήματος

Η δράση στο βραδινό κουπόνι του στοιχήματος δεν σταματά. Ευκαιρίες υπάρχουν παντού για έξυπνες επιλογές και πονταρίσματα που υπόσχονται επιτυχίες. Στο παιχνίδι Άμπεριστγουϊθ Ταόυν-Μπάλα Τάουν για την 4η αγωνιστική της Premier League της Ουαλίας θα βρείτε συναρπαστικές προσφορές.

Η Άμπεριστγουϊθ Ταόυν άρχισε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα νικώντας με 2-1 τη Μπάρι Τάουν, μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Ωστόσο, στην συνέχεια υπέστη δύο εκτός έδρας ήττες με σκορ 1-0 από την Κόνα’ς Κουέι και τη Φλιντ Τάουν. Σε αμφότερα τα παιχνίδια έδειξε πως είναι μαχητικό σύνολο, αλλά πως απουσιάζει η ποιότητα που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Premier League της Ουαλίας. Κόντρα στην Μπάλα Τάουν με την επιστροφή στο γήπεδό της θα επιδιώξει και την επιστροφή στις νίκες. Η Μπάλα Τάουν, από τη μεριά της, έχει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Μετά από το εντός έδρας 2-2 με την Πένιμποντ στην πρεμιέρα έχει διαδοχικά 0-0 με την Μπάρι Τάουν και την Κάρντιφ Μετροπόλιταν Γιουνιβέρσιτι. Αμυντικά αξιόλογες, μα με δυσκολίες στο επιθετικό τους παιχνίδι, η Άμπεριστγουϊθ Ταόυν και η Μπάλα Τάουν αναζητούν την… αντίδραση που θα τις επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Στην συνέχεια το κουπόνι μας μεταφέρει στο Μεξικό και στην Liga de Expansion MX. Στην αναμέτρηση Μινέρος δε Σακατέκας-Ταμπίκο Μαδέρο, η φορμαρισμένη Ταμπίκο Μαδέρο (2-2-0σε τέσσερις αγωνιστικές) θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα της αντιπάλου της που προέρχεται από τρεις απανωτές ήττες. Στο Βενάδος-Σιμαρόνες, αμφότερες αναζητούν την επιστροφή στις νίκες. Στο Ντοράδος-Κανκούν, η Ντοράδος με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε πέντε ματς έχει το πάνω χέρι για να συνεχίσει την αήττητη πορεία της. Όσο για το κουπόνι του μπάσκετ, στο WNBA η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

22:00 Αμπέριστγουϊθ Τάουν-Μπάλα Τάουν Premier League Wales

01:00 Μινέρος δε Σακατέκας-Ταμπίκο Μαδέρο Liga de Expansion MX

02:00 Ιντιάνα Φίβερ-Λος Άντζελες Σπαρκς WNBA

02:00 Γουάσινγκτον Μίστικς-Κονέκτικατ Σαν WNBA

03:00 Μινεσότα Λινξ-Νιού Γιόρκ Λίμπερτι WNBA

03:05 Βενάδος-Σιμαρόνες Liga de Expansion MX

05:00 Φίνιξ Μέρκιουρι-Σικάγκο Σκάι WNBA

05:05 Ντοράδος-Κανκούν Liga de Expansion MX