Prime Time: Αλντοσίβι-Ράσινγκ ώρα αντίδρασης

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πολλές διοργανώσεις

Το βραδινό κουπόνι του ποδοσφαίρου μας προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα ακόμη μια φορά. Κάνουμε την αρχή από το ματς Αλντοσίβι-Ράσινγκ Κλουμπ για την 3η αγωνιστική της Liga Profesional Argentina. H Ράσινγκ Κλουμπ είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας κι αυτή την εποχή εκτιμούσε πως θα είχε το μυαλό της στραμμένο στο Copa Libertadores κι όχι στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, αποκλείστηκε από την συνέχεια της διεθνούς διοργάνωσης χάνοντας από την Σάο Πάουλο και πλέον είναι αναγκασμένη ν’ αφοσιωθεί στο εγχώριο τουρνουά.

Έπειτα από δύο αγωνιστικές έχει ισάριθμες ισοπαλίες 0-0 κόντρα στη Βέλεζ Σάρσφιλντ και στην Χιμνάσια Λα Πλάτα. Αμφότερα τα ματς, όμως, ήταν επηρεασμένα από την παρουσία της στο Copa Libertadores. Το παιχνίδι με την Αλντοσίβι είναι η… πραγματική πρώτη της στο τουρνουά, εκεί όπου μπορεί να παίξει με το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα της. Φυσικά, είναι και το φαβορί για να επικρατήσει. Από τη μεριά της, η Αλντοσίβι είναι ομάδα που αναζητά συνέπεια στην απόδοσή της. Άρχισε το πρωτάθλημα με ήττα 2-0 από την Πατρονάτο, ομάδα παρόμοιας δυναμικότητας και στην συνέχεια νίκησε εκτός έδρας με 1-0 την Πλατένσε που επίσης βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο μαζί της.

Από εκεί και πέρα το κουπόνι παρουσιάζει και άλλες ευκαιρίες για στοίχημα στη Liga Profesional Argentina και πιο συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις Ουρακάν-Κολόν Σάντα Φε και Μπόκα Τζούνιορς-Σαν Λορέντσο. Βέβαια, υπάρχουν και άλλα ματς όπως το Μάντσεστερ Σίτι-Πρέστον και το Αουντάξ Ιταλιάνο-Έβερτον δε Βίνια για την Primera Division της Χιλής. Η δράση, δε, συνεχίζεται και στη Βραζιλία με παιχνίδια για το Κύπελλο και για την Serie B, ενώ στην Κολομβία ξεχωρίζει η αναμέτρηση Λα Εκιδάδ-Ντεπορτίβο Πάστο για την Primera A.

22:00 Μάντσεστερ Σίτι-Πρέστον Φιλικό

22:30 Ουρακάν-Κολόν Σάντα Φε Liga Profesional Argentina

00:45 Αλντοσίβι-Ράσινγκ Κλουμπ Liga Profesional Argentina

01:15 Κρισιούμα-Φλουμινένσε Copa do Brasil

02:00 Αουντάξ Ιταλιάνο-Έβερτον δε Βίνια Primera Division Chile

03:00 Μπόκα Τζούνιορς-Σαν Λορέντσο Liga Profesional Argentina

03:30 Μποταφόγκο-CSA Serie B Brasil

03:30 Βιτόρια-Γκρέμιο Copa do Brasil

04:05 Λα Εκιδάδ-Ντεπορτίβο Πάστο Primera A