Prime Time: Για ρίσκο το Ρίβερ-Κολόν

Reading time2 λ

Πιθανές οι εκπλήξεις σ’ ένα κουπόνι γεμάτο ευκαιρίες για στοίχημα

Το αποψινό κουπόνι του στοιχήματος αποτελεί πεδίο δράσης της… έκπληξης. Είναι πιθανό να συμβούν αρκετά μη αναμενόμενα αποτελέσματα και ως εκ τούτου παρουσιάζονται εξαιρετικές περιπτώσεις για ποντάρισμα και στο live. Με δεδομένο πως η δράση είναι συγκεντρωμένη στη Νότια Αμερική, τόσο στα σημαντικά ματς της Serie A της Βραζιλίας, αλλά και σ’ εκείνα της Liga Porfesional της Αργεντινής παίζουν ρόλο οι προτεραιότητες.

Ας τα πάρουμε με την σειρά. Στο Ατλέτικο ΓκοϊανιένσεΠαλμέιρας, η Παλμέιρας είναι το φαβορί και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση με έξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το ματς, όμως, βρίσκεται ανάμεσα στα ματς με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για το Copa Libertadores. Αναμένεται ροτέισον. Με τις βραζιλιάνικες ομάδες να έχουν ρίξει το βάρος τους είτε στο Copa Libertadores, είτε στο Copa Sudamericana, διοργανώσεις που μπήκαν στην τελική ευθεία τους με τη διεξαγωγή της φάσης των «16», περιμένουμε παρόμοια προσέγγιση και σε άλλα ματς όπως τα: Μπαΐα-Φλαμένγκο, Ιντερνασιονάλ-Ζουβεντούδε και Μπραγκαντίνο-Σάντος.

Στην Αργεντινή, τα ματς που επηρεάζονται από αυτή την συγκυρία είναι τα: Ρίβερ Πλέιτ-Κολόν Σάντα Φε και Ιντεπεντιέντε-Αρχεντίνος Τζούνιορς. Άλλωστε, αυτή είναι μόλις η πρώτη αγωνιστική της Liga Profesional Argentina και στη Ρίβερ Πλέιτ και την Ιντεπεντιέντε που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις εκτιμούν πως μπορούν ν’ αντέξουν μια πιθανή απώλεια, ενώ από την άλλη δεν θέλουν να ρισκάρουν τους βασικούς παίκτες τους καθώς διεκδικούν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των δύο τουρνουά.

Πέραν αυτών των αναμετρήσεων στο κουπόνι θα βρείτε εντυπωσιακά ματς για την Serie B της Βραζιλίας, την Urvalsdeild της Ισλανδίας, την Primera A της Κολομβίας και τέλος τέσσερις αγώνες για το Gold Cup, με το… ντέρμπι Η.Π.Α.-Καναδάς να ξεχωρίζει.

22:00 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε-Παλμέιρας Serie A Brasil

22:00 Βάσκο ντα Γκάμα-Νάουτικο Serie B Brasil

22:15 Χαφναφιόρντουρ-Φουλκίρ Urvalsdeild

22:15 ΚΡ Ρέικιαβικ-Μπρέινταμπλικ Urvalsdeild

23:30 Ενβιγάδο-Ατλέτικο Νασιονάλ Primera A Colombia

00:00 Ρίβερ Πλέιτ-Κολόν Σάντα Φε Liga Profesional Argentina

00:00 Μαρτινίκα-Αϊτή Gold Cup

00:00 H.Π.Α.-Καναδάς Gold Cup

00:15 Μπαΐα-Φλαμένγκο Serie A Brasil

01:40 Πατριότας-Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα Primera A Colombia

02:15 Ιντεπεντιέντε-Αρχεντίνος Τζούνιορς Liga Profesional Argentina

02:30 Ιντερνασιονάλ-Ζουβεντούδε Serie A Brasil

02:30 Μπραγκαντίνο-Σάντος Serie A Brasil

02:30 CRB-Bίλα Νόβα Serie B Brasil

04:00 Ντεπορτίβο Πάστο-Μιγιονάριος Primera A Colombia

05:00 Γουατεμάλα-Τρινιντάντ και Τομπάγκο Gold Cup

05:00 Μεξικό-Ελ Σαλβαδόρ Gold Cup