Prime Time: Γκρέμιο-Αμέρικα, άνοδος

Reading time2 λ

Ποικιλία προσφορών για ποντάρισμα σε πολλά πρωταθλήματα 

Το βραδινό κουπόνι προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε πολλές λίγκες ανά τον κόσμο και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής με συναρπαστικά παιχνίδια. Ένα από αυτά αναμένεται να είναι και το Γκρέμιο-Αμέρικα Μινέιρο.

Η Γκρέμιο αφότου επέστρεψε για 4η φορά στην καριέρα του ο προπονητής Λουΐζ Φελίπε Σκολάρι έχει παρουσιάσει βελτίωση. Πήρε 0-0 στο ντέρμπι με την Ιντερνασιονάλ και ακολούθως πανηγύρισε δύο συνεχόμενες νίκες. Ωστόσο, μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από την συνέχεια του Copa Sudamericana, αλλά με την ομάδα εντός θέσεων υποβιβασμού στην Serie A της Βραζιλίας, αυτό δεν είναι εξ ολοκλήρου κακό. Πλέον, μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο να «σκαρφαλώσει» στη βαθμολογία ώστε ν’ αποφύγει τα… μπλεξίματα στο μέλλον. Με την επιστροφή του επιθετικού Ντάγκλας Κόστα ενισχύεται στον τομέα που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημά της αυτή την εποχή: την αποτελεσματικότητα στην αντίπαλη περιοχή. Η Αμέρικα Μινέιρο, μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της λίγκας, βρίσκεται και αυτή εντός της επικίνδυνης ζώνης και είναι στο χέρι της Γκρέμιο να πάρει μια πολύτιμη νίκη. Από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας συναρπαστικό προβλέπεται και το Παλμέιρας-Φλουμινένσε.

Μεγάλα ματς προσφέρει το κουπόνι και για τη Liga MX: Πατσούκα-Λεόν και Γουαδαλαχάρα-Ατλέτικο Σαν Λουΐς. Το πρώτο είναι αμφίρροπο, ενώ στο δεύτερο η Γουαδαλαχάρα είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Φουλ αγωνιστική δράση και στο MLS που υπόσχεται γκολ και θέαμα, ενώ το Gold Cup μπαίνει στην τελική του ευθεία. Στην Super Liga της Σερβίας το Ερυθρός Αστέρας-Μλάντοστ Λουτσάνι και στην Liga Profesional της Αργεντινής το Ράσινγκ Κλουμπ-Χιμνάσια Λα Πλάτα, επίσης, έχουν πολλά να δώσουν. Κι όσο για μπάσκετ: Ιράν-Τσεχία για το τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων.

22:00 Ερυθρός Αστέρας-Μλάντοστ Λουτσάνι Super Liga

22:30 Ατλάντα Γιουνάιτεντ-Κολούμπους Κρου MLS

23:00 Γκρέμιο-Αμέρικα Μινέιρο Serie A Brazil

00:00 Ράσινγκ Κλουμπ-Χιμνάσια Λα Πλάτα Liga Profesional Argentina

00:00 Πατσούκα-Λεόν Liga MX

01:00 Παλμέιρας-Φλουμινένσε Serie A Brazil

02:30 Κατάρ-Ελ Σαλβαδόρ Gold Cup

03:00 Σικάγο Φάιρ-Τορόντο MLS

03:00 Μινεσότα Γιουνάιτεντ-Πόρτλαντ Τάιμπερς MLS

03:30 Ντάλας-Λος Άντζελες Γκάλαξι MLS

03:30 Νάσβιλ-Σινσινάτι MLS

04:00 Ιράν-Τσεχία Ολυμπιακοί Αγώνες – τουρνουά μπάσκετ ανδρών

05:00 Γουαδαλαχάρα-Ατλέτικο Σαν Λουΐς Liga MX

05:00 Μεξικό-Ονδούρα Gold Cup

05:00 Ρεάλ Σολτ Λέικ-Κολοράντο Ράπιντς MLS

05:00 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς-Χιούστον Ντάιναμο MLS

05:30 Λος Άντζελες FC-Βανκούβερ Γουάιτκαπς MLS