Prime Time: Εστουδιάντες-Αρσενάλ, ώρα δράσης

Reading time3 λ

Κορυφαίες προσφορές στο ποδοσφαιρικό κουπόνι με προτάσεις κυρίως από την Αργεντινή

Η Liga Profesional Argentina, το πρωτάθλημα της Αργεντινής έχει την… τιμητική του αποψινό κουπόνι. Πέντε παιχνίδια βρίσκονται στο πρόγραμμα και όλα τους προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα.

Το Εστουδιάντες-Αρσενάλ Σαραντί σαφώς και είναι ένα από αυτά τα ματς. Στο εσωτερικό της Εστουδιάντες εκτιμούν πως έφτασε η στιγμή να δράσουν για να μην μείνουν από νωρίς πίσω στη βαθμολογία. Η ομάδα άρχισε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα νικώντας με 3-0 την Σαρμιέντο εκτός έδρας με εμφάνιση που έμοιαζε με… απειλητικό μήνυμα προς τις υπόλοιπες της κατηγορίας. Ωστόσο, στην συνέχεια, η Εστουδιάντες απογοήτευσε με την άμυνά της να είναι ευάλωτη. Ηττήθηκε με 1-0 από την Αρχεντίνος Τζούνιορς και με 4-2 από τη Νιούελς Όλντ Μπόις. Κόντρα στην Αρσενάλ Σαραντί θα επιδιώξει να βελτιωθεί ιδίως στην αμυντική λειτουργία της. Η Αρσενάλ Σαραντί, από τη μεριά της, φαίνεται πως άφησε πίσω της τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Copa Sudamericana. Προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Αρχεντίνος Τζούνιορς και στ’ αποδυτήρια εκτιμούν πως είναι και πάλι ώρα για δράση και πως στο ματς με την Εστουδιάντες θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά αυτής.

Στο ματς Πατρονάτο-Νιούελς Όλντ Μπόις, η πρόκληση είναι για τη Νιούελς Όλντ Μπόις. Σε τρεις αγωνιστικές έχει δύο νίκες, αλλά αμφότερες ήταν στην ασφάλεια της έδρας της. Τώρα, λοιπόν, καλείται να δείξει αν μπορεί να τα καταφέρει και μακριά από το γήπεδό της. Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια: Αρχεντίνος Τζούνιορς-Σεντράλ Κόρδοβα, Ροσάριο Σεντράλ-Αλντοσίβι και Ατλέτικο Τουκουμάν-Βέλεζ Σάρσφιλντ, υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί κι αυτά είναι η Αρχεντίνος Τζούνιορς, η Ροσάριο Σεντράλ και η Βέλεζ Σάρσφιλντ. Τέλος, για τη Liga MX, Ατλέτικο Σαν Λουΐς-Κερέταρο, με την Ατλέτικο Σαν Λουΐς να έχει το πάνω χέρι για να πάρει τη νίκη.

22:45   Αρχεντίνος Τζούνιορς-Σεντράλ Κόρδοβα                  Liga Profesional Argentina

22:45   Πατρονάτο-Νιούελς Ολντ Μπόις                                Liga Profesional Argentina

01:00   Εστουδιάντες-Αρσενάλ Σαραντί                                 Liga Profesional Argentina

01:00   Ροσάριο Σεντράλ-Αλντοσίβι                                       Liga Profesional Argentina

03:15   Ατλέτικο Τουκουμάν-Βέλεζ Σάρσφιλντ                     Liga Profesional Argentina

05:00   Ατλέτικο Σαν Λουΐς-Κερέταρο                                   Liga MX