Prime Time: Ζιλ Βισέντε-Πόρτο, ματς «παγίδα»

Reading time2 λ

Εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε κορυφαίες αποδόσεις στο βραδινό κουπόνι

Το Ζιλ Βισέντε-Πόρτο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Primeira Liga ίσως είναι ματς «παγίδα» για την Πόρτο. Παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Τόσο σ’ αυτό το παιχνίδι όσο και στα υπόλοιπα που ξεχωρίζουν στο βραδινό κουπόνι της πλατφόρμας της Betsson θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα.

Η Ζιλ Βισέντε άρχισε καλά το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Έκανε δύο νίκες, αλλά στη συνέχεια άρχισε η πτώση της. Δύο ήττες και δύο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός της στις τέσσερις αγωνιστικές που ακολούθησαν. Ωστόσο, είναι ομάδα που αν της δοθεί η δυνατότητα μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Η Πόρτο, από τη μεριά της, είναι αήττητη με ρεκόρ 4-2-0. Θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά με την πρωτοπόρο Μπενφίκα, μα έχει πολλά στο κεφάλι της. Οι δύο ισοπαλίες ήταν σε εκτός έδρας ματς, ενώ το εντός έδρας ματς με την Λίβερπουλ για το UEFA Champions League που έρχεται μπορεί ν’ αποπροσανατολίσει την προσοχή των παικτών της. Άλλωστε, άρχισε με αναπάντεχη ισοπαλία 0-0 στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο εσωτερικό της υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να παλέψει για την πρόκριση στους «16» του θεσμού σ’ έναν όμιλο όπου πέραν της ίδιας και των προαναφερθέντων ομάδων υπάρχει και η Μίλαν.

Το ταξίδι στην αστείρευτη πηγή στοιχηματικών ευκαιριών που παρουσιάζει το βραδινό κουπόνι συνεχίζεται στις δεύτερες κατηγορίες της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας. Γουέστ Μπρομ-ΚΠΡ για την Championship. Αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που παλεύουν για την άνοδό τους στην Premier League. Στην Ligue 2, προσφέρεται πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα στα οκτώ αποψινά ματς της 10ης αγωνιστικής. Στο Σοσό-Οσέρ, η κόντρα της 3ης με την 4η της βαθμολογίας είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Στη Segunda Division, το ίδιο σκηνικό, 3η εναντίον 4ης στο Αλμερία-Τενερίφη, με τις δύο ομάδες να έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους το τελευταίο διάστημα.

Μετά τα μεσάνυχτα, το πεδίο ανήκει στην Αργεντινή και στο Μεξικό. Για την Liga Profesional Argentina, ξεχωρίζει το Εστουδιάντες-Πλατένσε. Η Εστουδιάντες ψάχνει νίκη για να πιάσει την Ταγέρες στην κορυφή της βαθμολογίας. Για την Liga MX, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Πουέμπλα-Κρουζ Αζούλ, όπου η Κρουζ Αζούλ επιδιώκει την κατάκτηση των τριών βαθμών για να συνεχίσει την ανοδική πορεία της.

22:00 Γουέστ Μπρομ-ΚΠΡ Championship

22:00 Ντιζόν-Βαλενσιέν Ligue 2

22:00 Νανσί-Αμιάν Ligue 2

22:00 Νιμ-Χάβρη Ligue 2

22:00 Νιόρ-Παρί FC Ligue 2

22:00 Πο-Ντανκέρκ Ligue 2

22:00 Κεβιγί-Γκινγκάμπ Ligue 2

22:00 Ροντέζ-Γκρενόμπλ Ligue 2

22:00 Σοσό-Οσέρ Ligue 2

22:00 Αλμερία-Τενερίφη Segunda Division

23:15 Ζιλ Βισέντε-Πόρτο Primeira Liga

01:00 Σαρμιέντο-Βέλεζ Σάρσφιλντ Liga Profesional Argentina

03:15 Εστουδιάντες-Πλατένσε Liga Profesional Argentina

04:00 Πουέμπλα-Κρουζ Αζούλ Liga MX

05:00 Χουάρες-Κερέταρο Liga MX

05:06 Τιχουάνα-Μασατλάν Liga MX