Prime Time: Κορίνθιανς-Ζουβεντούδε, σε άνοδο

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές, κορυφαίες αποδόσεις και πλούσια κέρδη υπόσχεται το βραδινό κουπόνι

Η δράση στο βραδινό κουπόνι είναι συγκεντρωμένη ως επί το πλείστον στη Βραζιλία με αγώνες για τη Serie A και τη Serie B. Παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και προσφέρουν εξαίσιες επιλογές για ποντάρισμα σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις. Μπορείτε να βρείτε ευκαιρίες για παιχνίδι τόσο πριν τα ματς όσο και στο live των αναμετρήσεων.

Αρχίζουμε την περιήγησή μας από το Κορίνθιανς-Ζουβεντούδε. Η Κορίνθιανς προέρχεται από τρεις σερί νίκες, ενώ είναι αήττητη εδώ και τέσσερα διαδοχικά ματς. Έχει χάσει μόνο μια φορά στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Αυτό της έχει δώσει ώθηση στη βαθμολογία και βλέπει εφικτό στόχο να τερματίσει στην πρώτη 4άδα που δίνει το εισιτήριο για το Copa Libertadores. Η Ζουβεντούδε, από τη μεριά της, εμφανίζεται και εκείνη… ανεβασμένη. Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα. Έχει ηττηθεί μονάχα μια φορά στα τελευταία πέντε ματς της. Πήρε βαθμολογική ανάσα μ’ αυτά τα αποτελέσματα, αλλά χρειάζεται συνέχεια για να παραμείνει στην κατηγορία. Στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει και το άλλο ματς της Serie A που διεξάγεται παράλληλα, το Σαπεκοένσε-Φλουμινένσε.

Για τη Serie B, το «δυνατό» ματς είναι το Κοριτίμπα-Μπρούσκε. Η Κοριτίμπα αναζητά να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Έχει μεν κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα, αλλά διαθέτει και την ποιότητα που να δικαιολογεί το χαρακτηρισμό του φαβορί κόντρα στη Μπρούσκε, η οποία δεν είναι και στα καλύτερά της. Αξιόλογες προτάσεις για ποντάρισμα θα βρείτε και στο Γκοϊάς-Κρουζέιρο.

Όσο για τις υπόλοιπες επιλογές, τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αφρικής συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και το κορυφαίο παιχνίδι είναι το Μπουρκίνα Φάσο-Αλγερία. Σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρωτάθλημα της Primera Division της Χιλής όπου και εκεί υπάρχουν καλές ευκαιρίες για στοίχημα.

22:00 Γκουαρανί-CSA Serie B Brasil

22:00 Αγκόλα-Λιβύη Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

22:00 Μπουρκίνα Φάσο-Αλγερία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

23:30 Αντοφαγάστα-Κουρικό Ουνίδο Primera Division Chile

01:00 Κοριτίμπα-Μπρούσκε Serie B Brasil

02:00 Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα-Αουντάξ Ιταλιάνο Primera Division Chile

03:30 Σαπεκοένσε-Φλουμινένσε Serie A Brasil

03:30 Κορίνθιανς-Ζουβεντούδε Serie A Brasil

03:30 Γκοϊάς-Κρουζέιρο Serie B Brasil